TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Σουβλακόπιτες – Τηγανόψωμα

Μαρ 31, 2020
in Μαγειρική
Σουβλακόπιτες – Τηγανόψωμα
Share on FacebookShare on Twitter

Από την στιγμή που τις είδα αυτές τις πιτούλες με ξεσήκωσαν να τις δοκιμάσω.  Προσοχή όμως γιατί εγώ έκανα ένα λάθος που δεν πρέπει να το κάνετε.  Είχα αγουρέλαιο φρέσκο και έβαλα όσο λέει η συνταγή μια κούπα και μου βγήκαν πολύ λαδωμένες οι πιτούλες μου και μου έσπαγαν μόλις τις έβαζα στο τηγάνι.  Μετά από την αποτυχία μου έκανα ξανά σήμερα την συνταγή και έβαλα μια κούπα του νες καφέ καλαμποκέλαιο.  Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο…

Τα υλικά και την εκτέλεση σας δημοσιεύω όπως την πήρα από την Βασούλα!!!!

Σουβλακόπιτες και τηγανόψωμα της Βασούλας,  μονό με σιμιγδάλι.  Τραγάνα,  θεϊκά…

Λοιπόν με αυτήν την δόση που σας δίνω έβγαλα 4 μεγάλα τηγανόψωμα και 10 σουβλακόπιτες

Υλικά :

1 κιλό σιμιγδάλι ψηλό
1 φακελάκι μάγια ξηρή
1 κούπα χλιαρό νερό
1/2 κούπα φρέσκο γάλα
1 κούπα ελαιόλαδο
2 κ.γ αλάτι
φέτα και από πάνω έβαλα τριμμένη γραβιέρα
πάπρικα

ρίγανη

αλατάκι

Εκτέλεση:

Όλα μαζί τα ζυμώνετε,βγαίνει μία βελούδινη ζύμη,  μέχρι να ξεκολλάει από τα χέρια σας.
Λοιπόν ακουστέ με είχα  πακέτα ανοιχτά σιμιγδάλι ψηλό,όπως το υπολόγισα νομίζω είναι 1 κιλό που σας είπα, θα το δείτε μέχρι να ξεκολλήσει η ζύμη από τα χέρια σας (πάνω κάτω εκεί είναι).  Οπότε το βάζετε λίγο λίγο, δεν αφήνουμε να φουσκώσει κατευθείαν.
Έχουμε αντικολλητικό τηγάνι, βάζω καλαμποκέλαιο και τηγανίζω, δε χρειάζεται πολύ λάδι.
Είστε από πάνω γιατί γίνονται αμέσως τα τηγανόψωμα.

Χώρισα την ζύμη στην μέση, έβαλα 200 γρ. φέτα και μετά ξαναπλασα,να πάει παντού η φετούλα.
Είναι τραγάνα, πεντανόστιμα και εθίστηκα.
Από πάνω πασπάλισα πάπρικα, ρίγανη, αλατάκι και γραβιέρα στα τηγανόψωμα.

Βασούλα για μία ακόμα φορά έγραψες!!! Σ’ ευχαριστώ πολύ …

https://www.facebook.com/vasiascrazykitchen/photos/pcb.1984146508491228/1984145848491294/?type=3&theater

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή και τις φωτογραφίες μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Τυροκουλούρες
Μαγειρική

Τυροκουλούρες

Απρ 30, 2025
DONUTS – ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ
Μαγειρική

DONUTS – ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ

Απρ 29, 2025
Πανεύκολα κουλούρια χωρίς ζύμωμα
Μαγειρική

Πανεύκολα κουλούρια χωρίς ζύμωμα

Απρ 28, 2025
Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)
Μαγειρική

Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)

Απρ 27, 2025
Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης
Μαγειρική

Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης

Απρ 26, 2025
Μυζηθρόπιτες
Μαγειρική

Μυζηθρόπιτες

Απρ 25, 2025
Next Post
Κανονικά το Άγιο Φως στην Ελλάδα σύμφωνα με τους Ισραηλινούς. Ειδικό σχέδιο μεταφοράς στο Μπεν Γκουριόν συζητούν οι αρμόδιοι φορείς

Κανονικά το Άγιο Φως στην Ελλάδα σύμφωνα με τους Ισραηλινούς. Ειδικό σχέδιο μεταφοράς στο Μπεν Γκουριόν συζητούν οι αρμόδιοι φορείς

Καιρός τώρα: Βροχερή η Τρίτη σε πολλές περιοχές – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Καιρός τώρα: Βροχερή η Τρίτη σε πολλές περιοχές - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Κορονοϊός: Τέρμα οι βόλτες στην παραλία της Θεσσαλονίκης – Από σήμερα η απαγόρευση κυκλοφορίας

Κορονοϊός: Τέρμα οι βόλτες στην παραλία της Θεσσαλονίκης - Από σήμερα η απαγόρευση κυκλοφορίας

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd