Σουσαμένιες μπουκιές

Σουσαμένιες μπουκιές…

Υλικά 

400 γραμμάρια γραβιέρα πικάντικη 
100 γραμμάρια κεφαλοτύρι
100 γραμμάρια Τυρί σκληρό για σαγανάκι..
2 αυγα

Λάδι για το τηγάνισμα

Για το πέρασμα
2 ασπράδια αυγών
150 γραμμάρια Παρμεζάνα σκόνη ανακατεμένη με 3 κ.σ.
σουσάμι

Εκτέλεση 

Τρίβω τα τυριά και τα ανακατεύω με τα αυγά δίνω το σχήμα και τα περνάω από τα ασπράδια που έχω χτυπήσει ελαφρά με ένα πιρούνι και μετά από την παρμεζάνα με το σουσάμι.

Αφήνω στο ψυγείο μια ώρα και τηγανίζω σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα.

Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαρία Καρανικόλα.