Σώος βρέθηκε ο 76χρονος από την Οιχαλία που αγνοούνταν

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του 76χρονου Βασίλη Μακρυγιάννη από την Οιχαλία Τρικάλων του οποίου τα ίχνη χάθηκαν από τα ξημερώματα της Τετάρτης.Ο Μπάρμπα-Βασίλης (δείτε ΕΔΩ) έπειτα από 15 ώρες αναζήτησης από συγγενείς,  από εκατοντάδες  κατοίκους τόσο της Οιχαλίας όσο και κατοίκων όμορων κοινοτήτων που γειτνιάζουν με αυτή  και που κινητοποιήθηκαν άμεσα για την εύρεσή του έπειτα την ανακοίνωση εξαφάνισης που κοινοποιήθηκε δια μέσου τουOichaliaNEWS.gr,  βρέθηκε τελικά σώος και αβλαβής στις  5 το απόγευμα της Τετάρτης από άνδρες του Α.Τ. Φαρκαδόνας σε θαμνώδη έκταση στην συμβολή των οδών Αγίου Ιωάννου και Παπαναστασίου στην Οιχαλία.

Ο 76χρονος ηλικιωμένος ο οποίος πάσχει από Αλτσχάιμερ έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτός από το σπίτι του στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Στις 6 το πρωί η σύζυγός του αντιλήφθηκε την απουσία του προχωρώντας άμεσα σε αναζήτηση εντός της οικίας αλλά και στον αύλειο χώρο αυτής. Δίχως τα επιθυμητά αποτελέσματα και δεδομένο την κατάσταση της υγείας του καθώς και την προ τριημέρου ολιγόλεπτη «φυγή» του από το σπίτι, η σύζυγος προσέτρεξε στους γείτονες μήπως και υπήρξε η παρουσία του συζύγου της σε αυτούς.

Μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στα σπίτια των γειτόνων, η εξαφάνιση του 76χρονου γνωστοποιήθηκε στις αστυνομικές αρχές του  Α.Τ. Φαρκαδόνας.

Με το πρώτο φως της ημέρας η γνωστοποίηση της εξαφάνισης διαδιδόταν από άκρη σε άκρη τόσο στους κατοίκους της  Οιχαλίας  όσο και στους κατοίκους της Κρήνης, του Πετρωτού και των Γεωργανάδων,  γειτονικά κοινοτικά διαμερίσματα που υπήρχε η υποψία ο Μπάρμπα-Βασίλης να είχε περιέλθει κατά το χρονικό διάστημα της φυγής του.

Τελικά έπειτα την μεγάλη κινητοποίηση εκατοντάδων ανθρώπων, των ανδρών του Α.Τ. Φαρκαδόνας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του κλιμακίου Οιχαλίας, ο 76χρονος βρέθηκε  από αστυνομικούς της Φαρκαδόνας  να κείτεται  σε θαμνώδη έκταση στην συμβολή των οδών Αγίου Ιωάννου και Παπαναστασίου στην Οιχαλία.

Ο Μπάρμπα-Βασίλης κατά την  εύρεσή  του έφερε εκδορές στο πρόσωπό του και στα χέρια και διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας με την κλινική κατάστασή της εικόνας του να είναι καλή.

Ευχαριστίες από τους οικείους του

Μετά την ευτυχής έκβαση της υπόθεσης και την εύρεση του Μπάρμπα-Βασίλη, η οικογένειά  του, σε επικοινωνία με το OichaliaNEWS, ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή τη προσπάθεια.

«Σας ευχαριστούμε πολύ για όσα κάνατε… ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους που κάνανε αυτήν την προσπάθεια εκ μέρους της οικογένειάς μας» !

Πηγή: oichalianews.gr