Σοκ: Νεκρή 15χρονη μαθήτρια που είχε έρθει σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα

Δεν υπάρχουν λόγια… Μια κοπέλα μόλις 15 ετών άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Είχε έρθει από Αθήνα και συγκεκριμένα από τον Βύρωνα, με το σχολείο της εκδρομή και κατέρρευσε σε μπαράκι που διασκέδαζε με τους συμμαθητές της.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε  στο Νοσοκομείο Τρικάλων σε ημιθανή κατάσταση με καρδιοαναπνευστική ανακοπή και μυδρίαση. Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έκαναν για δύο ώρες υπεράνθρωπες προσπάθειες να επαναφέρουν την καρδιακή λειτουργία, με όλα τα μέσα που διαθέτει η επιστήμη και να κρατηθεί στη ζωή αλλά δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη 15χρονη αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Η  ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της.

Η 15χρονη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή. Στο νοσοκομείο έσπευσαν καθηγητές, που συνόδευαν τους μαθητές, καθώς και ο διοικητής του νοσοκομείου, ενώ αργότερα έφτασαν και οι γονείς της άτυχης κοπέλας κι εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, ενώ κλήθηκε ψυχολόγος για να τους παράσχει υποστήριξη.

Στο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν οι μαθητές βρέθηκαν δύο ψυχολόγοι του Γενικού νοσοκομείου Τρικάλων για να ενημερώσουν τους συμμαθητές της 15χρονης και να τους στηρίξουν ψυχολογικά.

«Η τραγική απώλεια μαθήτριας στα Τρίκαλα μας γεμίζει θλίψη και οδύνη. Επικοινώνησα με τους γονείς της, με τον διευθυντή του σχολείου και τη συνοδό της εκδρομής. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος» αναφέρει σε ανάρτησή της η Νίκη Κεραμέως για τον θάνατο του κοριτσιού.