Σκότωσαν σκύλο στο Γριζάνο για να κλέψουν ζώα από ποιμνιοστάσιο-Προσοχή σκληρές εικόνες!!

Το φαινόμενο της ζωοκλοπής καλά κρατεί στην περιοχή της Φαρκαδόνας και μας γυρίζει, αν όχι χρονιά, αιώνες πίσω. Δυστυχώς τα συμβάντα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι κτηνοτρόφοι είναι πολλά και προβληματίζουν. Προκαλούν ωστόσο πικρία και θυμό με κάποιους κτηνοτρόφους, να υποστηρίζουν ότι είναι έτοιμοι να λάβουν ακόμη και το νόμο στα χέρια τους για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα και να προστατεύσουν την περιουσία τους.

Μετά τις σφαγές ζώων και την αρπαγή του κρέατος ένα εντελώς νέο συμβάν ήρθε να καταγραφεί στην περιοχή μας. Σύμφωνα με το ΚΡΗΝΗ LIVE το βράδυ της Δευτέρας, λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, άγνωστος-οι προσέγγισαν ποιμνιοστάσιο που βρίσκεται έξω από τον οικισμό του Γριζάνου, σε ημιορεινή περιοχή. Επωφελούμενη της απουσίας των ιδιοκτητών, θέλησαν να εισέλθουν στο στάβλο, δεν είχαν ωστόσο λογαριάσει σωστά μιας και στο χώρο βρισκόταν τα σκυλιά. Ο άγνωστος-οι με πολύ θράσος και δίχως ίχνος ευαισθησίας πυροβόλησαν και σκότωσαν το σκύλο, εγκαταλείποντας την παράνομη προσπάθεια.

Η επόμενη ημέρα ήταν αρκετά δύσκολη για τον κτηνοτρόφο που ήρθε να αντιληφθεί το περιστατικό. Σήμερα ο ίδιος, αγανακτισμένος βρίσκεται νυχθημερόν στο στάβλο με το όπλο ανά χείρας, σημειώνοντας ότι αν προσεγγίσει το ποιμνιοστάσιο κάποιος ζωοκλέφτης δεν θα διστάσει να τον πυροβολήσει για να προστατεύσει την περιουσία του.

Καλεί όποιον πολίτη είδε κάτι το βράδυ της Δευτέρας να επικοινωνήσει μαζί του ή με τη αστυνομία, δίνοντας ως ανταμοιβή ένα ιδιαίτερο μεγάλο ποσό.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην θρηνήσουμε θύματα…

πηγή: krinitrikalon.gr