Σκέφτεσαι να κάνεις μπαλαγιάζ; Δες τις τελευταίες τάσεις για ξανθές, μελαχρινές και κοκκινομάλλες

Σκέφτεσαι να κάνεις μπαλαγιάζ; Δες τις τελευταίες τάσεις για ξανθές, μελαχρινές και κοκκινομάλλες

Μία αλλαγή επιβάλλεται το φθινόπωρο και αυτά τα χρώματα θα σε ενθουσιάσουν

Το μπαλαγιάζ είναι ο πιο φυσικός τρόπος για να κάνεις ανταύγειες στα μαλλιά σου αλλά αυτό το ξέρεις. Ξέρεις επίσης πως σου επιτρέπει να κάνεις διακριτικές αλλαγές στο χρώμα σου και να γίνει έτσι η μετάβασή σου από το ένα χρώμα στο άλλο πιο ομαλή. Με όλα αυτά στο μυαλό και μιας που η σεζόν σιγά-σιγά αλλάζει, το μπαλαγιάζ είναι μέσα στο μυαλό σου για την φθινοπωρινή ανανέωση που θα κάνεις στα μαλλιά και είτε έχεις αποφασίσει το χρώμα είτε ακόμα ψάχνεις σου έχουμε τέλεια νέα. Η μόδα «μίλησε» και για το μπαλαγιάζ και οι τελευταίες τάσεις στο χρώμα είναι λαχταριστές και υπάρχει μία για όλες! Το μελί, το ξανθό της κρέμας και κόκκινο της κανέλας προσαρμόζονται σε κάθε απόχρωση βάσης και δημιουργούν την πιο όμορφη φθινοπωρινή παλέτα! Συγκεντρώσαμε λοιπόν προτάσεις για ξανθές, μελαχρινές και κοκκινομάλλες στην παρακάτω gallery έτσι ώστε να πας προετοιμασμένη στο ραντεβού σου στο κομμωτήριο. Check it…

ΞΑΝΘΟ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ. Είναι ένα οριακά ψυχρό ξανθό που μπορεί να ανοίξει τα μαλλιά και να τα φωτίσει. Οι καστανές θα πρέπει να το προσεγγίσουν με φειδώ αν δεν θέλουν μία μεγάλη αλλαγή ενώ οι ξανθές μπορούν να το εκμεταλλευτούν για ένα τέλειο ομπρέ αποτέλεσμα. Ακόμα και οι κοκκινομάλλες μπορούν να το αποπειραθούν αλλά μετά από συζήτηση με τον κομμωτή καθώς ένα τέτοιο χρώμα, πάνω από κόκκινο, απαιτεί ντεκαπάζ. Δες παρακάτω μερικά τέλεια παραδείγματα για να βρεις το δικό σου κρεμώδες ξανθό.

 

@barbarhairtools Αν είσαι ξανθιά, αυτό το χρώμα θα ανοίξει τιος άκρες σου και θα φωτίσει το πρόσωπό σου μοναδικά. Ακόμα και αν είσαι πλατινέ ξανθιά, το κρεμώδες ξανθό μπορεί να δώσει διάσταση στο χρώμα σου.

 

@kuthaus_claremont Αν είσαι καστανή θα έχεις ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα αλλά προετοιμάσου για ντεκαπάζ και λίγο πιο συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο.

 

@organichairbyashleyw Αν είσαι κοκκινομάλλα το αποτέλεσμα θα είναι σούπερ εντυπωσιακό αρκεί να δεχτείς το ντεκαπάζ και την φροντίδα που χρειάζονται τα μαλλιά σου μετά από αυτό.

 

ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΑΣ. Είναι ένα πολύ φυσικό κόκκινο που μπορεί να δώσει το twit Που χρειάζονται τόσο τα κόκκινα όσο και τα καστανά μαλλιά. Μπορεί ακόμη να δώσει μία εντυπωσιακή νότα και στις ξανθιές αν και θα χρειαστεί πολλή συζήτηση με τον κομμωτή σου αν είσαι ξανθιά και θέλεις κανελί ανταύγειες. Σε κάθε περίπτωση, είναι το δικό μας αγαπημένο κόκκινο γιατί είναι το πιο φυσικό από όλα και παρακάτω θα δεις πως μπορείς να το υιοθετήσεις όποιο χρώμα μαλλιών και αν έχεις.

 

@saloninxs Αν είσαι καστανή τότε είναι ο τέλειος τρόπος για να φέρεις το χρώμα σου πιο κοντά στο κόκκινο και να το ανανεώσεις με τον πιο φθινοπωρινό και φυσικό τρόπο.

 

@keepitstyled Αν είσαι ξανθιά, οι κανελί ανταύγειες θα σου χαρίσουν το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα αρκεί να είσαι εντάξει με τη δέσμευση.

 

@salonbluyork Αν είσαι κοκκινομάλλα, το κανελί θα δώσει διάσταση στο χρώμα σου και θα το κάνει πολύ πιο φυσικό και φθινοπωρινό.

 

ΜΕΛΙ. Το μελί χρώμα έχει πολλές αποχρώσεις που περιλαμβάνουν καστανές και ξανθές. Είναι ένα θερμό χρώμα που μπορεί να προσαρμοστεί στις καστανές και τις ξανθές αντίστοιχα για να ανοίξει ή να σκουρύνει και να δώσει διάσταση στο χρώμα των μαλλιών. Μπορείς να το κάνεις όποιο χρώμα μαλλιών και αν έχεις εννοείται και παρακάτω έχουμε τις τέλειες προτάσεις.

 

@hairbyamybee Αν είσαι καστανή, το μελί μπορεί να ανοίξει τα μαλλιά σου τόσο όσο χρειάζεται για να φωτίσει το πρόσωπό σου και να αποκτήσουν τέλεια, φυσική διάσταση.

 

@hairbyamybee Αν είσαι κοκκινομάλλα, το μελί μπορεί να δημιουργήσει τρισδιάστατο αποτέλεσμα και να δώσει βάθος στο χρώμα σου με τον πιο φυσικό τρόπο.

@casakahlobeautysalon Αν είσαι ξανθιά, το μελί θα κάνει το ξανθό σου πιο φθινοπωρινό και ελαφρώς πιο σκούρο. Ό, τι πρέπει δηλαδή για την επόμενη σεζόν.

 πηγή :https://www.queen.gr/omorfia/trends/story/184513/skeftesai-na-kaneis-mpalagiaz-des-edo-tis-teleytaies-taseis-gia-xanthes-melaxrines-kai-kokkinomalle