Σκαλτσούνια νηστίσιμα

Σκαλτσούνια νηστίσιμα…

Υλικά 
1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 ποτήρια σπορελαιο
1 ποτήρι μπίρα
2 κ.γ. μπεικιν

Υλικά για την γέμιση 

2 κούπες χοντροκομμένα καρυδιά
1,1/2 μέλι θυμαρίσιο

Υλικά για το πασπάλισμα

ανθόνερο
άχνη ζάχαρη

Εκτέλεση 

Βάζω τη μπίρα, τη σόδα και το λάδι. Προσθέτω το αλεύρι λίγο λίγο.

Αφήνω 30 λεπτά στο ψυγείο και κάνω μπαλίτσες που γεμίζω με την γέμιση καρυδιά- μέλι.

Ψήνω στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Μόλις τα βγάλω από το φούρνο περνάω με ένα πινέλο ανθόνερο και αφού κρυώσουν πασπαλίζω με άχνη ζάχαρη.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαρία Καρανικόλα.