TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Featured

Συγκεντρώσεις κι ενημερώσεις από τους υποστηρικτές του ΟΧΙ και του ΝΑΙ-Που θα γίνουν κι από ποιους

Ιούν 30, 2015
in Featured, Τοπικά
Συγκεντρώσεις κι ενημερώσεις από τους υποστηρικτές του ΟΧΙ και του ΝΑΙ-Που θα γίνουν κι από ποιους
Share on FacebookShare on Twitter

Να υποστηρίξουν και να προωθήσουν με κάθε μέσο το ναι ή το όχι για το δημοψήφισμα της Κυριακής είναι οι υποστηρικτές τους οι οποίοι ετοιμάζουν κινητοποιήσεις στα Τρίκαλα σε μία προσπάθεια να συσπειρώσουν τον κόσμο ο καθένας στην πλευρά στην οποία βρίσκεται.

Οι υποστηρικτές του ναι συναντήθηκαν χθες το βράδυ στο Δημαρχείο Τρικκαίων. Ανάμεσα στους υποστηρικτές του ναι που βρέθηκαν στη συνάντηση περίπου 70 άτομα ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Μιχαλάκης, ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημ. Παπαστεργίου , οι αντιδήμαρχοι Βασιλένα Μητσιάδη, Χρ. Αναστασίου, Χρυσάνθη Γάλλου και Τόμμυ Κυρίτσης, ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Μιχ. Μπάρδας, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, ο πρώην δήμαρχος Χρ. Λάππας, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θ. Βαβύλης, οι πρώην βουλευτές της ΝΔ Ηλ. Βλαχογιάννης και Μιχ. Ταμήλος, του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη, ο πρόεδρος της τοπικής Ν.Δ Ν. Μουζακιάρης και μέλη της ΝΟΔΕ, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημοκρατική Παράταξη Παν. Πάτρας, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κ. Φαμίσης, υποψήφιοι βουλευτές του Ποταμιού, στελέχη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, ο δημοσιογράφος Κ. Αργυρούσης καθώς και στελέχη των προαναφερόμενων κομμάτων αλλά και πολίτες.

Εκείνο που αποφάσισαν είναι να συγκροτηθεί συντονιστική επιτροπή η οποία θα φροντίσει για την ενημέρωση του κόσμου. Για το σκοπό αυτόν θα συνταχθεί  ένα κείμενο-κάλεσμα (το οποίο θα υπογράφουν οι συμμετέχοντες στη συνάντηση) προς τους Τρικαλινούς να ψηφίσουν ναι στο δημοψήφισμα. Ωστόσο, πέραν όλων των άλλων ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στη συγκέντρωση της Πέμπτης στην κεντρική πλατεία ώστε να υπάρξει μαζική συμμετοχή.


Ανοιχτή μαζική λαϊκή σύσκεψη πολιτών, φορέων και συλλογικοτήτων υπέρ του ΟΧΙ

Την Τρίτη 30 Ιουνίου και ώρα 7 μμ στο κέντρο «Μανδραγόρας» (Στρ.Σαράφη-απέναντι απ’τα ΕΛΤΑ) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με σκοπό τον συντονισμό του αγώνα υπέρ του ΟΧΙ

στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου. Πρόκειται για ανοιχτή μαζική λαϊκή σύσκεψη πολιτών, φορέων και συλλογικοτήτων υπέρ του ΟΧΙ της αξιοπρέπειας, όπως λένε οι διοργανωτές.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Την Τρίτη 30 Ιουνίου και ώρα 7 μμ στο κέντρο «Μανδραγόρας» (Στρ.Σαράφη-απέναντι απ’τα ΕΛΤΑ) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με σκοπό τον συντονισμό του αγώνα υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!

Να τους σταματήσουμε με το ΟΧΙ της Αξιοπρέπειας – της Δημοκρατίας – της ΖΩΗΣ

Εκπρόσωποι των δανειστών με τη βοήθεια των πρόθυμων εντός της χώρας επενδύουν στο φόβο και την καταστροφή. Αξιωματούχοι της Ε.Ε προχωράνε σε δηλώσεις κάνοντας τον μπαμπούλα στον ελληνικό λαό. Οι ντόπιοι υπηρέτες τους – το παλιό πολιτικό κατεστημένο και τα ΜΜΕ – αναλαμβάνουν τον βρώμικο ρόλο για να προκαλέσουν πανικό. Στόχος τους είναι η αποσταθεροποίηση και να μην εκφράσει ο ελληνικός λαός σε καθεστώς ηρεμίας το ισχυρό του ΟΧΙ στα μνημόνια και τη λιτότητα.

Παρά αυτή την πρωτοφανή και βρώμικη επιχείρηση τρομοκρατίας ο ελληνικός λαός επιδεικνύει ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Τους γυρνάει την πλάτη. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι δανειστές και οι ντόπιοι συνεργάτες τους είναι ότι ο ελληνικός λαός μετά από πέντε χρόνια μνημόνιο έχει κλείσει μια και καλή τους λογαριασμούς του με το φόβο.

Την Κυριακή 5 Ιουλίου, ο ελληνικός λαός αποφασισμένα και περήφανα θα δηλώσει το ΟΧΙ της Αξιοπρέπειας.

Γιατί:

Ναι στην πρόταση των δανειστών σημαίνει λιτότητα και ύφεση, η χώρα και η κοινωνία με τη θηλιά του χρέους στο λαιμό.

Ναι στην πρόταση των δανειστών σημαίνει μεγαλύτερη ανεργία, περισσότερη φτώχεια.

Ναι στην πρόταση των δανειστών σημαίνει την καταστροφή της μικρομεσαίας επιχείρησης, την εξαφάνιση της αγροτιάς, τη διάλυση του τουρισμού, τον εξευτελισμό των συνταξιούχων.

Ναι στην πρόταση των δανειστών σημαίνει ταπείνωση και υποταγή.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ.

Γιατί αυτό το «Όχι» θα σημάνει ότι η Ελλάδα είναι μια κυρίαρχη χώρα, ο λαός της μπορεί να αποφασίζει για το μέλλον του, να αμφισβητήσει τη λιτότητα και να επιλέξει ένα διαφορετικό δρόμο.

Με το περήφανο «Όχι» ο ελληνικός λαός θα ισχυροποιήσει τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Με το περήφανο «Όχι» ο ελληνικός λαός θα δώσει φωνή σε όλους τους λαούς της Ευρώπης.

Τις επόμενες μέρες όλοι και όλες μαζί είμαστε παντού στην κοινωνία ενωμένοι με νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα. Ο ένας δίπλα στον άλλο και όλοι μαζί σε όποιον έχει ανάγκη. Με πείσμα και ψηλά το κεφάλι δίνουμε αυτή τη μάχη έχοντας στο μυαλό μας τους ανθρώπους που έχασαν τις δουλειές τους, είδαν τα μαγαζιά τους να κλείνουν, τα παιδιά τους να μεταναστεύουν, το γείτονα να αυτοκτονεί.

Να φτάσει το μήνυμα της Αξιοπρέπειας και της Περηφάνιας παντού, σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε σπίτι. Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια καλούμαστε ν’ αποδείξουμε ότι νοιαζόμαστε για τον τόπο μας, για τα παιδιά μας και το μέλλον τους. Γιατί η πατρίδα είμαστε όλοι και όλες εμείς που ζούμε εδώ, που δουλεύουμε εδώ, που αγωνιζόμαστε εδώ και δεν έχουμε κρυφούς λογαριασμούς και συμφέροντα αλλού.

Θα ακούσουμε πολλά, ψέματα και λάσπη.

Είναι ο πανικός τους που ένας λαός ορθώνει το ανάστημά του και λέει “Φτάνει πια.

Η Δημοκρατία στην Ελλάδα και την Ευρώπη όμως είναι αδιαπραγμάτευτη.


Συγκέντρωση σήμερα από το Μέτωπο Λαού

Το Μέτωπο Λαού πραγματοποιεί σήμερα στις 8.30  το βράδυ συγκέντρωση υπέρ του όχι στο καφέ «Ληθαίο». Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Συγκέντρωση σήμερα 8:30 μ.μ.

                                                  ΌΧΙ την Κυριακή!

                                                ΌΧΙ και τη Δευτέρα

Το Μαύρο Μέτωπο, εξωτερικού και εσωτερικού, ενωμένο σαν μια γροθιά, απειλεί τον ελληνικό λαό και την πατρίδα, να τους ρίξει οριστικά στην άβυσσο.

Δημιουργούν συνθήκες πρωτοφανούς εκβιασμού και σπέρνουν τον φόβο και τον πανικό για να παραλύσουν τη λογική και να συντρίψουν την αξιοπρέπειά μας.

metwpoΠαρουσιάζουν το ΌΧΙ της ερχόμενης Κυριακής σαν τη συντέλεια του κόσμου αυτοί που μετέτρεψαν την Ελλάδα σε αποικία χρέους, δημιούργησαν συνθήκες καθεστώτος προτεκτοράτου, λεηλατούν τη χώρα και βύθισαν τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού στην ανασφάλεια, φτώχεια, ανεργία, εξαθλίωση, πείνα, ζωή χωρίς παρόν και προοπτική, για να κερδίζουν και να ζουν ζωή χαρισάμενη οι ισχυροί του χρήματος, ντόπιοι και ξένοι.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ! Το ΝΑΙ σημαίνει ατελείωτη φτώχεια και εξαθλίωση, κατάλυση της δημοκρατίας και του Συντάγματος, οριστικό τέλος στην κυριαρχία της χώρας και την αξιοπρέπειά μας. Σημαίνει εθελοδουλεία και υποταγή.

ΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;

Η κυβέρνηση υπήρξε πολύ υποχωρητική σε βάρος των λαϊκών συμφερόντων και άργησε πολύ να απευθυνθεί στον λαό, ζητώντας ένα-δειλό και πάλι- ΌΧΙ στους εκβιασμούς των δανειστών-τοκογλύφων.

Εμείς καλούμε τους πολίτες να ψηφίσουν μαζικά ΌΧΙ την Κυριακή! ΌΧΙ την Κυριακή, ΌΧΙ και τη Δευτέρα!

Όχι στην υποταγή! Ναι στους αγώνες και την αξιοπρέπειά μας!

ΌΧΙ στην ανεργία, ΌΧΙ στη φτώχεια της Ευρωζώνης!

Καλούμε σήμερα Τρίτη 30 Ιούνη και ώρα 8:30 μ.μ. στο καφέ «ΛΗΘΑΙΟ» σε συγκέντρωση όλα τα μέλη και τους φίλους του ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΟΥ, καθώς και κάθε Τρικαλινή και Τρικαλινό συμπολίτη μας που αγωνιά για τις κρίσιμες ώρες που ζούμε, προκειμένου να οργανώσουμε καλύτερα τη δράση μας.

ΛΕΜΕ ΌΧΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ! ΌΧΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Αλεξάνδρα Βαρσάνη: Η τρικαλινής καταγωγής σκόρερ που έχει αγωνιστεί με την Εθνική Κ17 κι ατενίζει το μέλλον μέσα από τα γήπεδα
Featured

Αλεξάνδρα Βαρσάνη: Η τρικαλινής καταγωγής σκόρερ που έχει αγωνιστεί με την Εθνική Κ17 κι ατενίζει το μέλλον μέσα από τα γήπεδα

Απρ 24, 2025
Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα
Featured

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα

Απρ 23, 2025
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Το Διαχρονικό Μουσείο Τρικάλων, ένα εμβληματικό έργο εισέρχεται σε φάση υλοποίησης»
Τοπικά

Δημήτρης Παπαστεργίου: «Το Διαχρονικό Μουσείο Τρικάλων, ένα εμβληματικό έργο εισέρχεται σε φάση υλοποίησης»

Απρ 23, 2025
Reunion με αναμνήσεις και χαμόγελα για τους αποφοίτους της τάξης του 1991 του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Τρικάλων
Featured

Reunion με αναμνήσεις και χαμόγελα για τους αποφοίτους της τάξης του 1991 του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Τρικάλων

Απρ 23, 2025
Ο Χάρης Μαντέλος και το Όσκαρ της “Ελληνικής Τραγωδίας” – Ένα πολιτιστικό ταξίδι στην Αμβέρσα
Featured

Ο Χάρης Μαντέλος και το Όσκαρ της “Ελληνικής Τραγωδίας” – Ένα πολιτιστικό ταξίδι στην Αμβέρσα

Απρ 23, 2025
Ο αγρότης από τα Τρίκαλα που τον σάρωσε ο Daniel, αλλά όχι η ζωή, συγκίνησε στο Deal-“Ευαγγελία, σε αγαπάω” (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Featured

Ο αγρότης από τα Τρίκαλα που τον σάρωσε ο Daniel, αλλά όχι η ζωή, συγκίνησε στο Deal-“Ευαγγελία, σε αγαπάω” (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Απρ 23, 2025
Next Post
Έφτασαν στα Τρίκαλα τα λεωφορεία χωρίς οδηγό

Έφτασαν στα Τρίκαλα τα λεωφορεία χωρίς οδηγό

Προσπάθησαν να διαρρήξουν… κομμωτήρια!

Προσπάθησαν να διαρρήξουν… κομμωτήρια!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΗ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΗ

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd