Συγχαρητήριο μήνυμα για τις βραβεύσεις των Τρικαλινών μαθητών στην εκστρατεία Ecomobility

Η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Τρικάλων Βάσω Κάκλα

Μεγάλη χαρά και τιμή μας έδωσαν και φέτος οι βραβεύσεις μαθητικών ομάδων των σχολείων μας, στο πλαίσιο της εκστρατείας για τη βιώσιμη κινητικότητα του Ecocity-Ecomobility – Freemobility  2014-2015 .Η ομάδα Freemobility του ΕΕΕΕΚ(εργαστήριο ειδικής επαγγελματικής εκπ/σης και κατάρτισης) Τρικάλων βραβεύτηκε με το 1ο Βραβείο στην κατηγορία  Δραματουργία και η ομάδα Ecomobility του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων κατέλαβε την 4η θέση στην γενική κατάταξη. Οι ομάδες των δύο σχολείων συνεργάστηκαν με πολλή υπομονή, φαντασία, δύναμη, επιμονή υπό την καθοδήγηση των συντονιστών καθηγητών τους.  Η βράβευση αυτή συνεχίζει την επιτυχία των σχολείων μας στον ίδιο διαγωνισμό του 2013-2014, όπου το 2ο Γυμνάσιο Τρικάλων είχε πάρει το 1ο βραβείο καλύτερης εργασίας, για την οικολογική μετακίνηση, το 3ο Γυμνάσιο Τρικάλων το βραβείο δημιουργικότητας για την εικαστική έκφραση και το Μουσικό Γυμνάσιο Τρικάλων ειδικό έπαινο για τη δημιουργία slogan. Μέσα από αυτή την πολυσχιδή και ποιοτική παρουσία των μαθητών των σχολείων μας τιμήθηκε και ο Δήμος Τρικκαίων για την καλή διοργάνωση, τον οποίο επίσης συγχαίρουμε και ευχόμαστε να προχωρήσει και στην υιοθέτηση  και υλοποίηση των προτάσεων των παιδιών που θέλουν να έχουν πόλεις πραγματικά φιλικές και προσβάσιμες σε όλους τους κατοίκους.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζει η συμμετοχή των βραβευμένων μαθητών του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων και του ΕΕΕΕΚ στη σιωπηλή δεκάλεπτη διαμαρτυρία « μένω άφωνος», που έγινε σε 40 πόλεις στην Ελλάδα, με στόχο να αναδείξει προβλήματα προσβασιμότητας σε κτήρια της πόλης, την Κυριακή 26-4-2015, φορώντας τις « άφωνες μάσκες» τους.

Συγχαρητήρια σε όλους και έναν –έναν ξεχωριστά μαθητές και εκπαιδευτικούς καθώς και στις διευθύνσεις των σχολείων

Από το ΕΕΕΕΚ στους μαθητές: Αργύρη Βασίλειο, Γάλλο Αλέξανδρο, Δεληλίγκα Νικολέτα, Ζουρλανδάνη Κων/νο, Τολίκα Γεωργία, Σδόνα Παναγιώτη, Λιούλιο Βασίλειο και τους εκπαιδευτικούς: Καραγιώργο Αθανάσιο- Κοιν. Λειτουργό και Τασούλα Ευαγγελία εκπ/κό κλ.ΠΕ11.

Από το 2ο Γυμνάσιο στους μαθητές: Καλογιάννη Αφροδίτη, Καραγεώργου Παρασκευή, Κίττο Διονύσιο, Κόρο Έρρικα, Κουτή Κων/νο, Κωτούλα Βαϊα, Λύτρα Αποστολία, Χήρα Μαρία   και τις εκπαιδευτικούς: Αστρίτη Ευανθία εκπ/κό κλ.ΠΕ06 και Παπαζεύκου Ουρανία εκπ/κό κλ. ΠΕ19,  με τη συνδρομή της Σπαθή Αικατερίνης εκπ/κού κλ. ΠΕ08.

Παιδιά μας δείχνετε το δρόμο……

Πολλά- πολλά συγχαρητήρια!!!