Σε ζεστό, γεμάτο χαμόγελα κι ευχές κλίμα, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα το Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Με μεγάλη επιτυχία σε ένα ζεστό, γεμάτο χαμόγελα και ευχές κλίμα, το Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, στη μουσική σκηνή ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος της Ι.Μ. Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης, πατέρας Εφραίμ.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωσΗ ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Τρικκαίων Δήμητρα Νάτσινα, Βασίλειος Τσιούσιας και Έφη Στάμου, ο εκπρόσωπος της Σ.Μ.Υ., Αχιλλέας Γρηγορίου, εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρίκαλων, Τσόλας, ο εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, Γεώργιος Τσαγκούλης, η επίτιμος πρόεδρος του Τμήματος, Νικολέτα Μπρουζούκη, η πρώην βουλεύτρια Τρικάλων, Σούλα Μερεντίτη, η εκπρόσωπος του Σώματος Οδηγισμού Τρικάλων Παναγιώτα Κοντολάτη, ο αντιπρόεδρος της ΜΟ.ΛΕ.Τ. Γεώργιος Ντιντής, η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Τρικάλων Μαρία Ρούσσα.
Επιστολές απέστειλαν οι βουλευτές Τρικάλων, Αθανάσιος Λιουτας, Κατερίνα Παπακώστα και Μαρίνα Κοντοτολη, ευχόμενοι καλή χρονιά κι εκφράζοντας την αδυναμία τους να παρευρεθούν στην εκδήλωση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Τη ζωντανή μουσική επιμελήθηκαν αφιλοκερδώς η Δήμητρα Καλλιάρα και η Θεοδώρα Παυλάκου καθώς και ο Dj Απόστολος Μπαμπατσιάς.