Σε τουρνουά στη Σουηδία η Φανή Τζέλη

Στη ΣΟΥΗΔΊΑ αγωνίζεται την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 αγωνίζεται η αθλήτρια του ΣΟΑΤ Φανή Τζέλη ώς  μέλος  της Ελληνικης Προολυμπιακής Ομάδας  στο βαθμολογουμενο G2 5°President Cup στο Helsingborg.

Έπειτα από το Χρυσο και Ασημένιο μετάλλιο στην Ιορδανία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αντίστοιχα πριν λίγες ημέρες σε διάστημα μόλις λίγων ημερών αυτή τη φορά αγωνίζεται στην ΣΟΥΗΔΙΑ ως μέλος της Ελληνικης ΠροΟλυμπιακης Ομάδας !
Ο προπονητής της Νίκο;ς Παϊταρίδης δηλωσε:”Αυτη ειναι η πιο δύσκολη διοργάνωση και είναι βαθμολογουμενη G2. Είναι η δυσκολότερη γιατί συμμετέχουν όλοι οι καλοί αθλητέ του κόσμου, αλλά και οι αθλητές είναι καταπονημενοι
από την προετοιμασία έως τώρα και τους συνεχόμενους διευνεις αγωνες. Είναι όμως στο πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί από την Ομοσπονδία και έχει στόχο την κορύφωση στο Προολυμπιακο Τουρνουά. Η Φανή όμως είναι σε καλή κατάσταση και όλα παίζονται, όμως δεν αγχωνομαστε αφού άλλος είναι ο μεγάλος στοχος. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Ελληνική Προολυμπιακή ομάδα αλλά και τυχη”
Η Φανή Τζέλη θα παραμείνει στη Σουηδία όπου το Σάββατο θα αγωνιστεί και πάλι σε άλλο βαθμολογουμενο τουρνουά G1 και θα επιστρέψει Τρικαλαι για λίγες ημέρες καθώς ολοκληρώνεται  ο 1ος εξαντλητικός κύκλος προετοιμασιας με σπουδαίες επιτυχίες.