Σε συναγερμό ο Δήμος Φαρκαδόνας-Διαρρήξεις σε καθημερινή βάση

Καθημερινές οι επιδρομές των διαρρηκτών σε σπίτια, στάβλους και επιχειρήσεις σε όλο το φάσμα του δήμου. Η κατάσταση με τις διαρρήξεις στον δήμο Φαρκαδόνας έχει πραγματικά ξεφύγει.

Το φαινόμενο έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις καθώς άγνωστοι τελευταία επιχειρούν καθημερινές εισβολές σε στάβλους, σπίτια και επιχειρήσεις. Την προηγούμενη εβδομάδα στην Οιχαλία οι κακοποιοί εκμεταλλευόμενοι την ολιγοήμερη απουσία των ενοίκων μπήκαν στην οικία τους και αφαίρεσαν κοσμήματα και συσκευές.

Το Σαββατοκύριακο στην Κρήνη άγνωστοι εισήλθαν σε σταυλικές εγκαταστάσεις και αφαίρεσαν μεγάλο αριθμό πουλερικών.

Τη Δευτέρα στόχος έγινε βενζινάδικο στην Οιχαλία με τον συναγερμό να τρέπει σε φυγή τους κακοποιούς και τον ιδιοκτήτη με καραμπίνα να τους κυνηγά χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Την Τρίτη οι φωνές ενός κατοίκου της Οιχαλίας όταν αντιλήφθηκε 2 αγνώστους άνδρες σε οικόπεδο διπλανής οικίας απέτρεψε την κλοπή τρέποντάς τους σε φυγή.

Μπροστά σε αυτή την πρωτοφανή κατάσταση η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων με ισχυρές δυνάμεις της ΟΠΚΕ καθώς και οι άνδρες του Α.Τ. Φαρκαδόνας βρίσκονται  σε επιφυλακή προσπαθώντας να δώσουν λύσεις χτενίζοντας κυριολεκτικά την περιοχή νυχθημερόν.

Πηγή: oichalianews.gr