Σε νέο χώρο το βιβλιοπωλείο Λαμπρίδης-Συνεχίζει την παράδοση 66 ετών και προσφέρει ξεχωριστές αναγνωστικές εμπειρίες στους Τρικαλινούς (φωτό)

Το βιβλιοπωλείο Λαμπρίδης είναι ένα ιστορικό βιβλιοχαρτοπωλείο των Τρικάλων. Άνοιξε το 1955 κι από τότε προσφέρει αδιάκοπα τις υπηρεσίες του στο τρικαλινό βιβλιόφιλο κοινό, αποπνέοντας τον παλμό αυτής εδώ της πόλης. Από το 2000 την ευθύνη της συνέχισης της παράδοσής του έχει αναλάβει ο ιδιοκτήτης του Θανάσης Καράσης και πλέον λειτουργεί σε νέο χώρο (πολύ κοντά στον παλιό) στην οδό Καραισκάκη 38.Το βιβλιοχαρτοπωλείο Λαμπρίδης είναι ένα παραδοσιακό βιβλιοπωλείο που όμως προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες παρέχοντας στους πελάτες του ό,τι πιο νέο υπάρχει στην αγορά. Πρόκειται για μία πλούσια εστία βιβλίου για απαιτητικούς βιβλιόφιλους με όλες τις νέες εκδόσεις. Η άνεση του σύγχρονου και μοντέρνου, αλλά και η οικειότητα και το ζεστό περιβάλλον του όμορφα διακοσμημένου χώρου σε προδιαθέτει και σε προσκαλεί σε αναγνωστικά ταξίδια.

Εδώ κάποιος θα βρει:

Επιπλέον, αναλώσιμα και χαρτικά συμπεριλαμβάνονται στα προϊόντα που μπορεί να προμηθευτεί κάποιος.

Επίσης, εδώ θα βρείτε τα πάντα για το σχολείο:Τσάντες μέσα από μία μεγάλη γκάμα εταιριών (Pollo, No fear, Gim, City bags), τετράδια, σχολικά βοηθήματα, ξενόγλωσσα, λεξικά κι ό,τι άλλο χρειάζεται ένας μαθητής για να πάει άριστα προετοιμασμένος στο σχολείο.

Εξυπηρέτηση και χαμηλές τιμές

Από τα ατού του βιβλιοχαρτοπωλείου «Λαμπρίδης» είναι η εξυπηρέτηση από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο και οι φιλικές και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Info

Βιβλιοχαρτωπολείο «Λαμπρίδης»

Καραϊσκάκη 38, Τρίκαλα

Τηλ. 2431038610

fb: Βιβλιοπωλείο Λαμπρίδης (Καράσης Αθανάσιος)