Σε κλίμα αισιοδοξίας η χοροεσπερίδα της Ν.Δ Τρικάλων με ομιλητή τον Βαγγέλη Μειμαράκη

Παρουσία πλήθους στελεχών και μελών της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε ετήσια χοροεσπερίδα που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Τρικάλων,  στο ξενοδοχείο art gallery.Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο πρώην πρόεδρος και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ Ευάγγελος Μειμαράκης ο οποίος μετέφερε το μήνυμα νίκης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόσο στις εθνικές όσο και στις ευρωεκλογές.

«Για εμάς πάντα η Ελλάδα είναι πάνω από το κόμμα» τόνισε υποστηρίζοντας ότι αυτή την περίοδο η Ν.Δ είναι περισσότερο ενωμένη από ποτέ.

«Στις ευρωεκλογές είναι ανάγκη το ψηφοδέλτιο, να είναι μακράν μπροστά. Και είναι ανάγκη και θέλω να τονίσω εδώ στον κάμπο, ότι για να αλλάξει η ζωή των αγροτών, των κτηνοτρόφων και όλων απαιτείται ισχυρή εμφάνιση, ισχυρή εντολή της Νέας Δημοκρατίας και της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο» προσθέτοντας ότι «η μητέρα των μαχών είναι οι εθνικές εκλογές που η κυβέρνηση πρέπει να είναι της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να αλλάξει σελίδα η χώρα».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι ευρωβουλευτές κι εκ νέου υποψήφιοι Ελίζα Βόζεμπεργκ και Γ. Κύρτσος, καθώς και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Δημήτρης Μελάς και ο Τρικαλινής καταγωγής (από τη Φαρκαδόνα) Γιάννης Πάιδας.

Επίσης το παρόν έδωσαν, όπως ήταν φυσικό, ο βουλευτής Κ. Σκρέκας, η βουλευτής Καρδίτσας Ασημίνα Σκόδρα, ο πρώην υπουργός Ν. Λέγκας, οι πρώην βουλευτές, Ηλ. Βλαχογιάννης και Μιχ. Ταμήλος, οι πολιτευτές Κατερίνα Παπακώστα και Θ. Λιούτας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Μιχαλάκης, οι δήμαρχοι Τρικκαίων Δημ. Παπαστεργίου, Μετεώρων Χρ. Σινάνης, Πύλης Κ. Μαράβας και Φαρκαδόνας Θ. Μεριβάκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλης Θεοδ. Χήρας, η πρόεδρος του ΘΕΛΩ Κορίνα Λιούτα, καθώς και πολλοί δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι στελέχη και μέλη της Ν.Δ.