Σε ένα αλλιώτικο και συναρπαστικό μουσικό ταξίδι ταξίδεψαν τους Τρικαλινούς ο Νίκος και Γιώργος Στρατάκης (φωτό-video)

Σε ένα μουσικό ταξίδι αλλιώτικο και συναρπαστικό ταξίδεψαν τους Τρικαλινούς οι αδερφοί Στρατάκη στη μουσική σκηνή ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, πλαισιωμένοι από εξαιρετικούς μουσικούς “γέμισαν” τη σκηνή με μουσική και χρώματα, καταθέτοντας με σεβασμό τις δικές τους μουσικές επιλογές, συνθέσεις και απόψεις κι αποδεικνύοντας ότι η παραδοσιακή μουσική της Κρήτης είναι ένα δημιουργικό ταξίδι ήχων, λέξεων και συναισθημάτων.

Απλοί, επικοινωνιακοί, σε αλληλεπίδραση με το κοινό πρόσφεραν μία βραδιά γεμάτη κέφι, και κρητική μουσική. Οι Τρικαλινοί, κι όχι μόνο, που βρέθηκαν στην Ανδρομέδα για να τους συναντήσουν απόλαυσαν μία βραδιά μοναδική.

Τα δύο χαρισματικά αδέρφια από τη Μεγαλόνησο με τη μουσική τους, τους ταξίδεψαν πέρα από τα όρια της παράδοσης της Κρήτης, σε δρόμους αλλιώτικους, εκεί όπου φυσά ανεμπόδιστα ο καθαρός ορεινός αέρας.

Ζωσμένα με την αγάπη για τη μουσική του τόπου τους μετέφεραν όλη αυτή τη δύναμη, την ένταση, τον ρυθμό και την ατμόσφαιρα μαγείας της κρητικής μουσικής στα Τρίκαλα, ορμώμενοι από τη δημιουργικότητα, την εμπειρία, τη φαντασία αλλά και το πάθος.

Τα δύο χαρισµατικά αδέρφια από τη Μεγαλόνησο, ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, έχουν κατακτήσει επάξια τη θέση τους στις καρδιές µας. Πορεύονται ακούραστα, δημιουργικά και μας παρασύρουν μέσα από τις μουσικές τους ανησυχίες και τις ιδέες τους, σε ένα δικό τους ξεχωριστό μουσικό μονοπάτι.