Σε δύο τουρνουά και αγώνας για το πρόγραμμα FutbolNet η Ακαδημία ΑΟΤ

Σε τρεις διοργανώσεις θα λάβουν μέρος τμήματα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα.

Τουρνουά Πύργου

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου, τα τμήματα Κ8 και Κ16 θα λάβουν μέρος στο τουρνουά “Κώστας Λιούλιος” που διοργανώνει ο Α Ο Πύργου στο γήπεδο του Πύργου. Το πρόγραμμα αγώνων:

K16

11 π.μ. ΑΟΤ-Πύργος
12.15 ΑΟΤ-Απόλλων Λάρισας

Κ8

6.15 μ.μ. ΑΟΤ-Balla FC
6.50 μ.μ. ΑΟΤ-Πύργος
8.00 μ.μ. ΑΟΤ-Ηρακλής Παλαμά
8.35 μ.μ. ΑΟΤ-Α Ε Μουζακίου

Τουρνουά Καλαμπάκας

Τα τμήματα Κ10 και Κ14, θα λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο τουρνουά Football CUP Meteora της Καλαμπάκας από την Παρασκευή 21 Ιουνίου μέχρι την Δευτέρα 24 Ιουνίου .

Αγώνας για το πρόγραμμα FutbolNet

Την Κυριακή 23 Ιουνίου, μια μικτή ομάδα της Ακαδημίας του Α Ο Τρίκαλα θα αγωνιστεί στην Κεντρική Πλατεία Τρικάλων με την ομάδα προσφύγων του ιδρύματος της Μπαρτσελόνα FutbolNet με έναρξη στις 10 το πρωϊ. Η διοργάνωση υποστηρίζεται από την Μπαρτσελόνα μέσω του προγράμματος για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα (DRC Greece), τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης και με την υποστήριξη του Ταμείου Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και την e-trikala. Μέσα από τον αθλητισμό οι νέοι άνθρωποι μπορούν να αναπτύξουν ένα δίκτυο φίλων με κοινά ενδιαφέροντα, ενώ προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για προαγωγή ηθικών και κοινωνικών αξιών και αμβλύνει τις ανισότητες και προκαταλήψεις. Το αθλητικό περιβάλλον σέβεται και ενισχύει τη διαφορετικότητα, και παράλληλα αναπτύσσει την προσωπική και κοινωνική υπευθυνότητα ατόμων διαφορετικής πολιτισμικής προέλευσης, για την ομαλότερη ένταξή τους στην κοινωνία. Αυτούς τους στόχους προσπαθεί να επιτύχει το πρόγραμμα FutbolNet της Barcelona που εκπονείται σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο αυτή τη στιγμή με μεγάλη επιτυχία.