Όταν δούμε ότι έχει μαλακώσει το ρύζι (όχι να βράσει και να γίνει λαπάς, να μαλακώσει). Ριχνουμε το υπόλοιπο γάλα μέσα στο ρύζι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς για να μην κολλήσει. Όταν δούμε ότι είναι εντάξει το ρύζι, ρίχνουμε και το λιωμένο άνθος αραβοσίτου και ανακατεύουμε για λίγο. Βγαζουμε από το μάτι, ρίχνουμε βανίλια και ζάχαρη ανακατεύοντας. Το χωρίζουμε σε μπολ και γαρνίρουμε με κανέλα ή με σαντιγί αν θέλουμε αφού κρυώσει.
Καλή επιτυχία.