Ρολό κοτόπουλο κατσαρόλας

Υλικά :

1 ρολό κοτόπουλο

1 πακέτο φρέσκα μανιτάρια

4 κ.σ. μουστάρδα

χυμό από 1 λεμόνι

1/2 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο

1 ποτηράκια κρασί

1 κ.γ. κορν φλάουρ

ρίγανη ή θυμάρι

αλατοπίπερο

Εκτέλεση :

Βάζουμε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το ρολό από όλες της πλευρές. Σβήνουμε με κρασί. Προσθέτουμε την μουστάρδα την ρίγανη το αλατοπίπερο και λίγο νερό. Χαμηλώνουμε την φωτιά. Σταδιακά ρίχνουμε από λίγο νεράκι. Βράζουμε προσέχοντας να μην κολλήσει το ρολό μας. Μετά από μια ωρίτσα ρίχνουμε τα μανιτάρια χοντροκομμένα. Συνεχίζουμε το βράσιμο για ακόμα 10 λεπτά. Περιχύνουμε το φαγάκι μας με τον χυμό λεμονιού που μέσα λιώνουμε τον κορν φλάουρ. Βγάζουμε από την φωτιά την κατσαρόλα. Κουνάμε λιγάκι να πάει παντού το λεμόνι. Αφήνουμε να πέσει λιγάκι η θερμοκρασία. Βγάζουμε το δυχτάκι. Κόβουμε σε φέτες το ρολάκι μας.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).