TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Ροδακινόπιτα σιροπιαστή

Ιούλ 3, 2023
in Μαγειρική
Ροδακινόπιτα σιροπιαστή
Share on FacebookShare on Twitter

Ροδακινόπιτα σιροπιαστή με κομπόστα ροδάκινο, αμύγδαλο και σαντιγί…

 ΥΛΙΚΑ
1 βούτυρο Κέρκυρας
1 κούπα γάλα
1 βανίλια
1 baking powder
2 κούπες ζάχαρη
3 κούπες αλεύρι
4 αβγά
1 κονσέρβα κομπόστα ροδάκινο
1 συσκευασία φυτική σαντιγί
200 γρ. φιλέ αμυγδάλου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων και το χτυπάμε μαζί με τη ζάχαρη. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αβγά και σταδιακά όλα τα υπόλοιπα υλικά. Εναλλάσσουμε υγρά και στερεά υλικά για καλύτερο χτύπημα.
Ρίχνουμε το μείγμα σε φόρμα με αποσπώμενο στεφάνι και ψήνουμε στον αέρα στους 180 βαθμούς.
Σε ένα λεκανάκι χτυπάμε τη φυτική σαντιγί μέχρι να σφίξει και την αφήνουμε στο ψυγείο, για όση ώρα ψήνεται το κέικ.
Όταν το κέικ μας είναι έτοιμο, το κόβουμε προσεκτικά κατά μήκος, αφού προηγουμένως έχει κρυώσει καλά.
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το σιρόπι της συσκευασίας της κομπόστας και σιροπιάζουμε τους 2 δίσκους του κέικ.
Κόβουμε σε ροδέλες τα κομμάτια ροδάκινο και τα στρώνουμε επάνω στη σιροπιασμένη βάση, έχοντας κρατήσει στην άκρη κάποια κομμάτια για τη διακόσμηση
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη μισή σαντιγί και το φιλέ αμυγδάλου.  Τοποθετούμε το δεύτερο δίσκο, στρώνουμε την υπόλοιπη σαντιγί και διακοσμούμε με ροδάκινο και αν θέλουμε επιπλέον φιλέ αμυγδάλου, τριμμένο μπισκότο ή ότι άλλο μας αρέσει.
Διατηρούμε το γλυκό στο ψυγείο.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Έφη Μπαξεβάνη.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Λαϊμ γεμιστά με ζελέ κεράσι
Μαγειρική

Λαϊμ γεμιστά με ζελέ κεράσι

Ιούλ 1, 2025
Πίτα με κεράσια
Μαγειρική

Πίτα με κεράσια

Ιούν 30, 2025
Μαγειρική

Γλυκό του κουταλιού κεράσι της γιαγιάς Κικής

Ιούν 29, 2025
Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού
Μαγειρική

Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού

Ιούν 28, 2025
Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας
Μαγειρική

Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας

Ιούν 27, 2025
Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο
Μαγειρική

Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο

Ιούν 26, 2025
Next Post
Έσπασε αγωγός φυσικού αερίου στο κέντρο των Τρικάλων-Καθησυχαστική η ΕΔΑ-ΘΕΣΣ

Έσπασε αγωγός φυσικού αερίου στο κέντρο των Τρικάλων-Καθησυχαστική η ΕΔΑ-ΘΕΣΣ

Δημήτρης Παπαστεργίου: Την Κυριακή θα έχουμε νέο δήμαρχο

Δημήτρης Παπαστεργίου: Η ομάδα θα αποφασίσει ποιος είναι ο συνεχιστής για αυτή την περίοδο και θεωρώ θα είναι και πρόκριμα για τις εκλογές

13χρονη έκοψε τις φλέβες της σε παιδική χαρά, μπροστά στα μάτια παιδιών και γονέων

Νεκρή γυναίκα από πτώση από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στα Τρίκαλα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

http://anilioparkfestival.gr/tickets/http://anilioparkfestival.gr/tickets/
Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd