Ροδακινόπιτα

Ροδακινόπιτα…

ΥΛΙΚΑ:
3 αυγά
3/4 του ποτηριού ζάχαρη
1/2 ποτήρι χυμό ροδάκινο ή ότι χυμό έχουμε
1/2 ποτήρι ηλιέλαιο
1 μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
ξύσμα από λεμονί
5 μεγάλα ροδάκινα σε φέτες ή κομπόστα ροδάκινο
1 1/4 ποτήρι αλεύρι
Εκτέλεση :
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι ασπρίσει, ρίχνουμε το λάδι, τον χυμό, και όλα τα υπόλοιπα.  Βουτυρώνουμε το ταψί 30Ν. Βάζουμε τις φετουλες με τη σειρά, πασπαλίζουμε με 2 κ.σ. ζάχαρη και ρίχνουμε το μείγμα από πάνω. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς στις αντιστάσεις για περίπου 50- 55 λεπτά.
Καλή επιτυχία!!!
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Νατάσα Παντόπικου.