Rizoma Sound Fest με τους LOCOMONDO

Ξεκίνησε σαν μία ιδέα μιας παρέας παιδιών και τείνει να γίνει θεσμός και μάλιστα κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερο. Ο λόγος για το Rizoma Sound Fest που και φέτος αναμένεται να είναι ένα από τα δυνατά event του καλοκαιριού για τους νέους όχι μόνο του Ριζώματος αλλά και της ευρύτερης περιοχής.Το Rizoma Sound Fest προγραμματίζεται για την Παρασκευή 11 Αύγουστου  στις 21:30 στο δημοτικό σχολείο Ριζώματος «Να χορέψουμε όλοι μαζί με τις επιτυχίες των LOCOMONDO καινούργιες κι αγαπημένες. Μαζί μας θα είναι και οι απολαυστικοί “The Teasers” ένα Τρικαλινό συγκρότημα με jazz και swing διάθεση.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστούμε από καρδιάς το Μέγα Χορηγό Κοτούλας energy, τους Χορηγούς Sky energy drink και Jamaica coffee αλλά και όλους τους υποστηρικτές μας: Συνεταιριστική τράπεζα Θεσσαλίας, Κρύπτη cocktail bar, Εμπορικός οδηγός ‘’Η αγορά μας’’, Floulis Photographers, Pizza fun, Urban, Upmess, Havana club, Liknon Hotel και το Εστιατόριο Μαγκλάρας που πίστεψαν σε εμάς και μας βοήθησαν να κάνουμε αυτή τη συναυλία πραγματικότητα» επισημαίνουν οι διοργανωτές και προσκαλούν τους Τρικαλινούς να δώσουν το παρόν.

Προπώληση εισιτηρίου 7 ευρώ και ταμείο 10€, στα Τρίκαλα στο Δισκορυχείον, Αχιλλέα Καρανάσιου 5, και στην Καλαμπάκα στο Καφέ Ραψωδία, Ελ. Βενιζέλου 4.