RGB Ring Light Led 30cm , 3200-5600K με Τρίποδο Δαπέδου και Βάση για Κινητό-ΤΙΜΗ 22,90 ..!!!!

Επαγγελματικό φωτογραφικό δαχτυλίδι Mega Led Ring Light υψηλής ποιότητας και πρωτοποριακού design με RGB φωτισμό. Διαθέτει 3 διαφορετικές θερμοκρασίες λευκού και διαθέτει ασύρματο τηλεχειριστήριο για ρύθμιση κι εναλλαγή των χρωμάτων.
Περιλαμβάνει πτυσσόμενο τρίποδο 85cm-2,10m και περιστρεφόμενη βάση για το κινητό ή την κάμερα.
Τροφοδοσία με καλώδιο USB.
Πολύχρωμος επαγγελματικός Φωτογραφικός φωτισμός για να δημιουργήσετε τα πιο πρωτοποριακά και eye-catching video και τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες.
Νέο μοντέλο με μεγάλο ψηλό τρίποδο ύψους ~210cm
Με αυτό το φωτιστικό φωτογραφικό δαχτυλίδι Ring Led Light Lamp RGB με διάμετρο 30cm με Βάση Στήριξης Κινητού θα απογειώσετε το υλικό σας.
Dimmer για να ρυθμίζετε την ένταση φωτισμού (14 διαφορετικά επίπεδα)
Χρώματα: Κόκκινο, Πράσινο, Μπλε, Κίτρινο, Γαλάζιο, Ροζ, Άσπρο (3 αποχρώσεις άσπρου, θερμού, Natural Light – (φωτισμός ημέρας), ψυχρού)
Διαφορετικές θερμοκρασίες (στην κλίμακα Kelvin) ή χρώματα φωτισμού, 4500K, 3500K, 2500K (δείτε παρακάτω σχετική φωτογραφία της κλίμακας). Με αυτή την λειτουργία, θα μπορείτε να προσαρμόζετε τον φωτισμό με τα χρώματα του περιβάλλοντα χώρου, καθώς και με το αντικείμενο φωτογράφισης.
2 εφέ εναλλαγής μεταξύ χρωμάτων
5 εφέ περιστροφικής κίνησης διαφορετικών χρωμάτων
Βάση για το κινητό με ευλύγιστο βραχίονα ( Ρυθμίστε το κινητό σε οποιαδήποτε θέση για να επιτύχετε την βέλτιστη γωνία λήψης)
Είναι εξαιρετικά φορητό καθώς λειτουργεί μέσω USB.
Συνδέστε το ακόμα και σε κάποιο powerbank και χρησιμοποιήστε αυτό το φωτογραφικό φωτιστικό όπου και αν βρίσκεστε! Βγάλτε άψογες φωτογραφίες παντού και πάντα!
Μοντέρνο και εργονομικό design που παρέχει ομοιόμορφο φωτισμό χωρίς σκιάσεις και απώλειες προκειμένου να αναδειχθεί το αισθητικό αποτέλεσμα.
ΤΙΜΗ 22,90 ..!!!!

Tηλ. εξυπηρετησης: 6972727002 , 2431030090