TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Ελλάδα

Πυροβολισμός σκύλου στο Γαλάτσι: Δικογραφία για κακούργημα σε βάρος του αστυνομικού

Αυγ 14, 2021
in Ελλάδα
Πυροβολισμός σκύλου στο Γαλάτσι: Δικογραφία για κακούργημα σε βάρος του αστυνομικού
Share on FacebookShare on Twitter

Δικογραφία σχημάτισε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών τόσο για τον αστυνομικό που πυροβόλησε και σκότωσε πιτ μπουλ στο Γαλάτσι όσο και για τον ιδιοκτήτη του σκύλου.

  

Ο αστυνομικός κατηγορείται για ζωοκτονία, αδίκημα που είναι κακούργημα.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος του αστυνομικού, ως το άτομο που έφερε την ευθύνη για το γεγονός ότι το πιτ μπουλ δάγκωσε τον άντρα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ο αστυνομικός ελέγχεται από την υπηρεσία του και σε διοικητικό επίπεδο.

Το σκυλί που πυροβολήθηκε

Παράλληλα, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν τα δύο σκυλιά του κατηγορουμένου στο Γαλάτσι. Εάν δηλαδή τηρούνταν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και εάν τα σκυλιά είχαν την απαραίτητη παρακολούθηση από κτηνίατρο.

Ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ είχε ποινικό παρελθόν και μάλιστα κατά πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. «ιδιαιτέρως πλούσιο». Από την πλευρά του υποστηρίζει ότι το σκυλί του πυροβολήθηκε αναίτια.

Αποκαλυπτική είναι όμως και η κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία η γυναίκα που κατήγγειλε τον ιδιοκτήτη πιτ μπουλ που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από αστυνομικό στο Γαλάτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr η γυναίκα κατέθεσε: «Ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ ήταν βίαιος και απειλητικός προς όλους τους γείτονες. Συμπεριφερόταν σαν να του ανήκει η πολυκατοικία. Πριν από δύο χρόνια είχε ακόμα περισσότερα σκυλιά. Δε μπορούσαμε να βγούμε από το σπίτι μας γιατί φοβόμασταν. Εάν δεν ήταν αυτός παρών δεν πήγαινες πουθενά. Υπάρχουν καταγγελίες σε βάρος του και από άλλους γείτονες».

Για την ημέρα του συμβάντος με τον πυροβολισμό του σκύλου η γυναίκα αναφέρει: «Εγώ έκανα την καταγγελία και ήρθαν οι αστυνομικοί. Στην ταράτσα βρισκόμασταν εγώ, τρεις αστυνομικοί και ο ιδιοκτήτης των σκυλιών, ο οποίος μου φώναξε ‘γαμ… θα σε κανονίσω. Θα σου δείξω εγώ. Εσύ φταις για όλα. Θα δεις τι θα πάθεις’. Τότε οι αστυνομικοί επενέβησαν για να με προστατεύσουν βλέποντας ότι ο ιδιοκτήτης των σκύλων κινείται απειλητικά προς το μέρος μου με σκοπό να βλάψει τη σωματική μου ακεραιότητα».

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των αστυνομικών, ο ιδιοκτήτης των σκύλων άρχισε να κινείται απειλητικά σε βάρος της γυναίκας που τον κατήγγειλε όταν εκείνη έβγαλε το κινητό της τηλέφωνο και άρχισε να βιντεοσκοπεί. Την ώρα που οι αστυνομικοί έβλεπαν, σύμφωνα με τις καταθέσεις, τον ιδιοκτήτη του πιτ μπουλ να απειλεί με μπουνιά τη γυναίκα, μπήκαν μπροστά του και τότε το σκυλί δάγκωσε τον αστυνομικό στο πόδι. Ο άντρας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τραυματίστηκε έβγαλε το όπλο και σκότωσε το πιτ μπουλ.

Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι η σύντροφος του ιδιοκτήτη του σκύλου που έκανε τις καταγγελίες κατά του αστυνομικού (λέγοντας ότι πυροβόλησε το ζώο χωρίς να απειληθεί και χωρίς να δεχτεί δάγκωμα) δεν ήταν (σύμφωνα με τις καταθέσεις) παρούσα στο περιστατικό.

Σημειώνεται ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου έχει βαρύ ποινικό παρελθόν και γι’ αυτό δίνει το παρών στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του. Είχε καταδικαστεί το 2015 σε εφτά χρόνια κάθειρξη και άσκησε έφεση κατά της απόφασης. Επίσης, είχε κατηγορηθεί το Σεπτέμβριο του 2010 για επίθεση σε βάρος γυναίκας στο Γαλάτσι, ενώ το 2004 είχε κατηγορηθεί για επεισόδια σε γήπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι λίγη ώρα μετά το περιστατικό η σύντροφος του ιδιοκτήτη του σκύλου έγραψε στο Facebook:

«Ο Ody (Odysseus) δεν θα είναι ποτέ ξανά μαζί μας….πυροβολήθηκε σήμερα το πρωί γύρω στις 11πμ από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ…θα βγουν όλα στο φως της δημοσιότητας κι υπεύθυνος γι’αυτό την εν ψυχρώ δολοφονία θα πληρώσει. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο Α.Τ Κυψέλης για να υποβάλλουμε μήνυση!! Σας παίρνουμε τηλέφωνο για να έρθετε να βοηθήσετε όταν κινδυνεύουμε σε ενδοοικογενειακή βία, όταν μας κλέβουν όταν μας απειλούν και δεν έρχεστε κι ήρθατε τώρα τρέχοντας για γείτονες που δεν πληρώνουν τα κοινόχρηστα και το αποτέλεσμα φόνος!! Χωρίς λόγο τράβηξες όπλο και πυροβόλησε ένα σκυλί που σου κουνάτε φιλικά την ουρά!! Αν αυτή είναι η ελληνική αστυνομία… ντροπή σας!! Τόσο απλά! ».

Από την πλευρά της η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Πρωινές ώρες Πέμπτης, έγινε καταγγελία στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, σχετικά με τη διατήρηση και παραμονή δύο δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς (σκύλων) σε ταράτσα πολυκατοικίας στο Γαλάτσι.

Κατά την προσέλευση των αστυνομικών στο σημείο προς διερεύνηση των καταγγελλομένων, έλαβε χώρα φραστικό επεισόδιο μεταξύ του ιδιοκτήτη των σκύλων και της καταγγέλλουσας.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών να αποκλιμακώσουν το περιστατικό, ένα από τα σκυλιά επιτέθηκε και δάγκωσε στο δεξί πόδι αστυνομικό, ο οποίος αμυνόμενος πυροβόλησε το σκύλο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό.

Ο αστυνομικός διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ οι εμπλεκόμενοι προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, που διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διατάχθηκε η διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης».

πηγή :https://www.newsbomb.gr/ellada/astynomiko-reportaz/story/1223622/pyrovolismos-skyloy-sto-galatsi-dikografia-gia-kakoyrgima-se-varos-toy-astynomikoy

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Φορολοταρία Μαρτίου: Δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ
Ελλάδα

Φορολοταρία Μαρτίου: Δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ

Απρ 29, 2025
Ριζικές αλλαγές στο μοντέλο λειτουργίας του σιδηρόδρομου – Τα βασικά σημεία για υποδομή, τρένα και προσωπικό
Featured

Ριζικές αλλαγές στο μοντέλο λειτουργίας του σιδηρόδρομου – Τα βασικά σημεία για υποδομή, τρένα και προσωπικό

Απρ 29, 2025
Τραγωδία στη ΜΥΚ: Νεκρός ανθυπολοχαγός του Στρατού κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης καταδρομέων
Ελλάδα

Τραγωδία στη ΜΥΚ: Νεκρός ανθυπολοχαγός του Στρατού κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης καταδρομέων

Απρ 29, 2025
Αιτωλικό: Αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε σε ανήλικο – Με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο
Ελλάδα

Αιτωλικό: Αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε σε ανήλικο – Με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο

Απρ 28, 2025
Δολοφονία Μοσχούρη: Πώς εμπλέκεται ο «Έντικ» από το Ντουμπάι στο συμβόλαιο θανάτου
Ελλάδα

Δολοφονία Μοσχούρη: Πώς εμπλέκεται ο «Έντικ» από το Ντουμπάι στο συμβόλαιο θανάτου

Απρ 27, 2025
Ηλεκτρικό ρεύμα: Περίπου 32.000 επιχειρήσεις χάνουν την επιδότηση γιατί κλέβουν ρεύμα
Ελλάδα

Ηλεκτρικό ρεύμα: Περίπου 32.000 επιχειρήσεις χάνουν την επιδότηση γιατί κλέβουν ρεύμα

Απρ 26, 2025
Next Post
Πέθανε η ηθοποιός Νινή Τζάνετ – Ήταν αδερφή του Αλέκου Τζανετάκου

Πέθανε η ηθοποιός Νινή Τζάνετ - Ήταν αδερφή του Αλέκου Τζανετάκου

Καιρός: Προσοχή! Ισχυροί άνεμοι έως 7 μποφόρ – Μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιών

Καιρός: Προσοχή! Ισχυροί άνεμοι έως 7 μποφόρ - Μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιών

Φορολογικές Δηλώσεις 2021: Μέχρι πότε η υποβολή τους – Ποιοι φορολογούμενοι έχουν έκπτωση

Φορολογικές Δηλώσεις 2021: Μέχρι πότε η υποβολή τους - Ποιοι φορολογούμενοι έχουν έκπτωση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd