Ψηφίστε για την Τρικαλινή Νεφέλη Στεφοπούλου, τη finalist του διαγωνισμού της Microsoft-Ας στηρίξουμε όλοι την προσπάθειά της

H Τρικαλινή Νεφέλη Στεφοπούλου είναι μία εκ των δύο ελληνίδων που προκρίθηκαν στον παγκόσμιο διαγωνισμό Microsoft Youth Spark Challenge for Change. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν χιλιάδες μαθητές, φοιτητές, απόφοιτοι και ενώσεις από όλο τον κόσμο, οι οποίοι κλήθηκαν να καταθέσουν τις απόψεις τους σχετικά με το πώς μπορούν να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για πολύ σημαντικά ζητήματα των συνανθρώπων μας.

Η Νεφέλη παρόλη την προετοιμασία της ως υποψήφια των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων ξεχώρισε με το PROJECT L.I.N.C. Στόχος του φιλόδοξου προγράμματος αυτού είναι η εξεύρεση λύσης του προβλήματος μόλυνσης νερού που αντιμετωπίζουν σχολεία στην Κένυα. Η Νεφέλη συμμετείχε σε εκστρατεία ενημέρωσης με τους συμμαθητές του σχολείου της και του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών «Τhe School Μaster»  και με δύο σχολεία των ΗΠΑ σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία στην Κένυα.

Στόχος της Νεφέλης είναι να αποδείξει ότι όταν υπάρχει θέληση και επιθυμία ακόμα και με μικρές και απλές κινήσεις μπορούμε να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο μας. Χρειάζεται όμως την ψήφο σας και τη δύναμη σας.

Η διαδικασία ψηφοφορίας για την ανάδειξη των δέκα μεγάλων νικητών ξεκίνησε και θα διαρκέσει έως τις 14 Μαΐου2015.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το project αλλά και την ψήφο σας  στο παρακάτω link:

https://www.microsoft.com/about/corporatecitizenship/en-us/youthspark/youthsparkhub/programs/challengeforchange/?page=voteentry.cfm&id=1789&fb_ref=Default

Mπορείτε να ψηφίζετε κάθε μέρα από μία φορά. Μια απλή κίνηση για κάτι πολύ σημαντικό.