Προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις σε πολλές περιοχές του Νομού

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχουν προκαλέσει οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών σε πολλές περιοχές του Νομού Τρικάλων. Στα όρια του Δήμου Τρικκαίων χρειάστηκε η παρέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου σε πολλά χωριά για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που προκάλεσαν οι καταιγίδες. Το απόγευμα της Παρασκευής, είκοσι λεπτά ήταν αρκετά για να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα σε αγροτικούς δρόμους και σε διόδους προς χωριά.Συγκεκριμένα, επλήγησαν αγροτικοί δρόμοι σε Ξυλοπάροικο, Γενέσι, Πρόδρομο, Κόρη, Ανταλλάξιμα, Καλονέρι. Επίσης, δημιουργήθηκε πρόβλημα με την πρόσβαση στο Ξυλοπάροικο.
«Παρενέβησαν η αντιδήμαρχος τομέα Α, κ. Ελένη Πούλιου και ο υπεύθυνος της πολιτικής προστασίας, αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Βασταρούχας. Μηχανήματα του Δήμου και μισθωμένα ιδιωτικά, αποκατέστησαν το δίκτυο, διανοίγοντας τους αγροτικούς δρόμους και αποκαθιστώντας την πρόσβαση προς Ξυλοπάροικο.
Επειδή όμως οι καιρικές συνθήκες παραμένουν ευμετάβλητες, ο Δήμος Τρικκαίων  παραμένει σε ετοιμότητα, για να αντιμετωπιστεί κάθε έκτακτη κατάσταση» αναφέρει ο Δήμος Τρικκαίων.