TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Ελλάδα

Πρωτοχρονιά: Τι θα δείξει η τηλεόραση – Με ποια τραγούδια θα κάνουμε ρεβεγιόν

Δεκ 31, 2020
in Ελλάδα
Πρωτοχρονιά: Τι θα δείξει η τηλεόραση – Με ποια τραγούδια θα κάνουμε ρεβεγιόν
Share on FacebookShare on Twitter

Η φετινή Πρωτοχρονιά θα είναι πολύ διαφορετική από τις άλλες χρονιές, ωστόσο τα κανάλια έχουν φροντίσει για τη διασκέδασή μας.

Για σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο ΣΚΑΪ ουσιαστικά «ζήλεψε» την επιτυχία του ρεβεγιόν Χριστουγέννων του Mega και εξασφάλισε τα δύο βασικά πρόσωπα ως καλεσμένους στο εορταστικό «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Έτσι, ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα αλλάξει τηλεοπτικά χρονιά με καλεσμένο τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ενώ στην παρέα έρχονται η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, αλλά και Ηβη Αδάμου. Οσο για την πρώτη μέρα του 2021, ο ΣΚΑΪ αφήνει στην άκρη την ενημέρωση και βάζει αγαπημένες εκπομπές, αλλά και το εορταστικό «Στην υγειά μας ρε παιδιά» σε επανάληψη το μεσημέρι. Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς θα δούμε το φημισμένο «Εγκλημα στο Οριεντ Εξπρές», αλλά και τη συγκινητική «Ρόζα της Σμύρνης» με τη Λήδα Πρωτοψάλτη, τον Τάσο Νούσια και την Ευγενία Δημητροπούλου.

Στο στρατόπεδο του Mega, ο Αντώνης Ρέμος υποδέχεται τη νέα χρονιά μαζί με τη Ρούλα Κορομηλά σε ένα φαντασμαγορικό show, στο πρότυπο της χριστουγεννιάτικης βραδιάς που σάρωσε σε τηλεθέαση. Οι δύο σταρ ενώνουν τη χημεία τους, αλλά και τις φωνές τους, τραγουδούν μαζί με τον Κώστα Μακεδόνα ενώ συνομιλούν με αγαπημένα πρόσωπα αποχαιρετώντας αυτή την ομολογουμένως τραυματική χρονιά. Λίγο νωρίτερα, το «Ενα εκατομμύριο Yen» φορά τα γιορτινά του και υποδέχεται τους πρωταγωνιστές των νέων σειρών του Mega. To πρωί της Πρωτοχρονιάς ξεκινά με ενημέρωση, ενώ συνεχίζεται με την αγαπημένη ταινιοθήκη του Μεγάλου Καναλιού, αλλά και την εορταστική βραδιά σε επανάληψη. Ακόμα ένα celebrity «Ενα εκατομμύριο Yen» έρχεται το απόγευμα, ενώ το βράδυ συναντάμε ένα εορταστικό «Ελα και θα δεις» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τον Αλκη Κούρκουλο, τη Μαρία Ναυπλιώτου και τη Σμαράγδα Καρύδη μεταξύ των καλεσμένων, αλλά και τον Χρήστο Δάντη να αναλαμβάνει τα μικρόφωνα της βραδιάς.

O Alpha αλλάζει χρονιά με Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον «Στρίγκλο που έγινε αρνάκι», αλλά και εορταστική «Μουρμούρα». Στο συλλεκτικό αυτό επεισόδιο βλέπουμε τα τέσσερα ζευγάρια της σειράς να συναντιούνται για πρώτη φορά σε ένα special εορταστικό επεισόδιο, ενώ guest star της βραδιάς είναι η Καίτη Γαρμπή σε ρόλο-έκπληξη. Την εορταστική βραδιά συμπληρώνει η ταινία «Βασιλικά Χριστούγεννα». Για την πρώτη μέρα του χρόνου βέβαια ο Alpha ποντάρει ξανά στην ταινιοθήκη της Disney από νωρίς το πρωί, αφού στο prime time πρωταγωνιστούν δύο εμβληματικές παραγωγές της, η «Παναγία των Παρισίων» και τα «101 σκυλιά της Δαλματίας».

Με τη σειρά του, ο ΑΝΤ1 επενδύει στις επιτυχημένες του συνταγές. Η βραδιά ξεκινά με τηλεταινία της σειράς «Ηλιος» ενώ ακολουθεί η «Χαρτοπαίχτρα» με τη Ρένα Βλαχοπούλου και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Αμέσως μετά, η χρονιά αλλάζει με το διαχρονικό «Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς» ενώ ακολουθεί μαγνητοσκοπημένο μουσικό πρόγραμμα από την Ιερά Οδό. Για την πρώτη μέρα του 2021 ο ΑΝΤ1 έχει επιλέξει αγαπημένες σειρές σε επανάληψη, ένα εορταστικό «Still Standing», με τη Μαρία Μπεκατώρου σε μεγάλα κέφια να υποδέχεται τους stars του νέου «Your Face Sounds Familiar», αλλά και ξένες ταινίες για τους λάτρεις του είδους.

Οσο για το Open, ετοιμάζει ένα διασκεδαστικό ρεβεγιόν με όλους τους guest stars που είδαμε στο «J2US» του Νίκου Κοκλώνη. Έτσι, οι μουσικές συναντήσεις που παρακολουθήσαμε στο show «απομονώνονται» και γίνονται ένα μουσικό πρόγραμμα που θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές την τελευταία βραδιά του 2020 για να δώσει πάσα στην Πρωτοχρονιά, που γεμίζει με αγαπημένες ελληνικές και ξένες ταινίες, οι οποίες φιλοδοξούν να κερδίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ακριβώς όπως και τις ημέρες των Χριστουγέννων, το Star παίζει το δυνατό του χαρτί, που δεν είναι άλλο από το αήττητο παιδικό το πρόγραμμα, το οποίο συνδυάζει με διασκεδαστικές, εορταστικές ξένες ταινίες. Σήμερα το βράδυ, οι τηλεθεατές του Star κάνουν ρεβεγιόν με τρία ξένα φιλμ, το εμβληματικό «Μόνος στο σπίτι 3», τη «Μάσκα» και το «Μια σύγχρονη σταχτοπούτα». Με την ίδια ακριβώς συνταγή ξεκινά και το 2021 για το Star, καθώς η μέρα γεμίζει από παιδικά και νεανικά προγράμματα, ενώ κλείνει και πάλι με ξένες ταινίες, το κλασικό «Η πεντάμορφη και το τέρας» αλλά και το εμβληματικό «La La Land».

Στην κρατική τηλεόραση, η ΕΡΤ1 παίζει «εναλλακτικά». Το πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης για σήμερα το βράδυ επιλέγει την ελληνική ταινία «Το τανγκό των Χριστουγέννων» με τον Γιάννη Μπέζο, τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Αντίνοο Αλμπάνη. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα βέβαια, η ΕΡΤ1 θα συνδεθεί με το κέντρο της Αθήνας ώστε να αλλάξει χρόνο ζωντανά από την πρωτεύουσα της χώρας. Οσο για την ΕΡΤ2, και εκεί συναντάμε πολλές ξένες ταινίες και σειρές σε επανάληψη, ωστόσο στις 10 το βράδυ θα συνδεθεί με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και θα μεταδώσει απευθείας τις εκδηλώσεις για την υποδοχή του νέου έτους, με οικοδέσποινα την Νάντια Κοντογεώργη. Η βραδιά θα αρχίσει στις 22:30 με ένα ιδιαίτερο καλλιτεχνικό πρόγραμμα σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή. Μετά τις 24:00 έρχεται το φαντασμαγορικό show των πυροτεχνημάτων και των Σιντριβανιών στο κανάλι, «Καλή Χρονιά με Μιούζικαλ». Στη βραδιά τραγουδούν ο Θοδωρής Βουτσικάκης, η Βάσια Ζαχαροπούλου, αλλά και η οικοδέσποινα του show.

Οσο για την Πρωτοχρονιά, η ΕΡΤ1 αναλαμβάνει να μεταδώσει στις 12:15 την Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης, που θα πραγματοποιηθεί στη χρυσοποίκιλτη Αίθουσα Συναυλιών των Φίλων της Μουσικής της Βιέννης, ενώ τη βραδιά κλείνουν επαναλήψεις της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια», αλλά και της εκπομπής «Μουσικό Κουτί» με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη. Στην ΕΡΤ2 βέβαια συναντάμε στις 10:55, σε ζωντανή μετάδοση, την Πρωτοχρονιάτικη Δοξολογία ζωντανά από τον Καθεδρικό Ναό των Αθηνών ενώ στις 17:15 έχει προγραμματιστεί το μουσικό πρόγραμμα «Δημήτρης Παπαδημητρίου, Συναυλία στο Ναό του Ποσειδώνα». Πρόκειται για το μουσικό δρώμενο που έχει ως πηγή έμπνευσης το μεγαλειώδες έργο του Οδυσσέα Ελύτη «Παραλλαγές πάνω σε μιαν αχτίδα», σε μουσική του καταξιωμένου συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου, το οποίο παρουσιάστηκε στο Σούνιο στις 17 Σεπτεμβρίου 2020. Τραγουδούν οι Κώστας Μακεδόνας, Βερόνικα Δαβάκη, Μυρσίνη Μαργαρίτη και Γιώργος Φλωράκης, με τη συνοδεία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας και της Χορωδίας της ΕΡΤ.

Πηγή: Εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»

πηγή :https://www.newsbomb.gr/media-agb/story/1152736/protoxronia-ti-tha-deixei-i-tileorasi-me-poia-tragoydia-tha-kanoyme-revegion

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Υποτροφίες στην Ιαπωνία για Έλληνες φοιτητές – Χωρίς απαίτηση γνώσης Ιαπωνικών
Ελλάδα

Υποτροφίες στην Ιαπωνία για Έλληνες φοιτητές – Χωρίς απαίτηση γνώσης Ιαπωνικών

Απρ 30, 2025
Μηχανοδηγούς αναζητάει η Hellenic Train – Δείτε για ποιες πόλεις
Featured

Μηχανοδηγούς αναζητάει η Hellenic Train – Δείτε για ποιες πόλεις

Απρ 30, 2025
Φορολοταρία Μαρτίου: Δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ
Ελλάδα

Φορολοταρία Μαρτίου: Δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ

Απρ 29, 2025
Ριζικές αλλαγές στο μοντέλο λειτουργίας του σιδηρόδρομου – Τα βασικά σημεία για υποδομή, τρένα και προσωπικό
Featured

Ριζικές αλλαγές στο μοντέλο λειτουργίας του σιδηρόδρομου – Τα βασικά σημεία για υποδομή, τρένα και προσωπικό

Απρ 29, 2025
Τραγωδία στη ΜΥΚ: Νεκρός ανθυπολοχαγός του Στρατού κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης καταδρομέων
Ελλάδα

Τραγωδία στη ΜΥΚ: Νεκρός ανθυπολοχαγός του Στρατού κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης καταδρομέων

Απρ 29, 2025
Αιτωλικό: Αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε σε ανήλικο – Με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο
Ελλάδα

Αιτωλικό: Αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε σε ανήλικο – Με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο

Απρ 28, 2025
Next Post
Σήμερα, 28 Δεκεμβρίου Γιορτάζουν

Σήμερα, 31 Δεκεμβρίου Γιορτάζουν

Νέα πλατφόρμα ροής μουσικής ετοιμάζουν Meek Mill, Lil Durk, Lil Baby

Νέα πλατφόρμα ροής μουσικής ετοιμάζουν Meek Mill, Lil Durk, Lil Baby

Λάρισα: Τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ με αφόρητους πόνους – «Άφωνοι» οι διασώστες με όσα άκουσαν (pics)

Τροχαίο στα Αμπελάκια με παράσυρση πεζού

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd