Πρώτη συνάντηση Παπαναστασίου με τους Προέδρους των χωριών του πρώην Δήμου Τυμφαίων

Ο αντιδήμαρχος Παραγωγικής Ανάπτυξης, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, κ. Παπαναστασίου Αντώνης πραγματοποίησε μια συνάντηση που αποδείχθηκε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική για τους κατοίκους των χωριών του πρώην δήμου Τυμφαίων, στην οποία παραβρέθηκε και ο παλιός του φίλος και πρώην συνεργάτης του πρόεδρος του φιλοζωϊκού κ. Κτενάς Χρήστος.

Συναντήθηκε με τους προέδρους των χωριών της περιοχής αυτής, οι οποίοι και του εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για διάφορα θέματα που αφορούν την περιοχή τους. Από την κατάσταση των δρόμων και των υποδομών μέχρι τις υπηρεσίες υγείας και την απασχόληση ,οι πρόεδροι είχαν πολλά να μοιραστούν και να συζητήσουν. Ο κ. Παπαναστασίου αφιέρωσε χρόνο ακούγοντας προσεκτικά τις ανησυχίες και τις ανάγκες των προέδρων . Η συζήτηση ήταν αμφίδρομη με τον κ. αντιδήμαρχο να ερωτά και να ενημερώνεται εις βάθος για το κάθε πρόβλημα. Κατά την διάρκεια της συνάντησης διαμορφώθηκε μια ειλικρινής και ανοιχτή συνεργασία ,ανάμεσα στον αντιδήμαρχο και τους προέδρους.

Ο κ. αντιδήμαρχος ανέλαβε την δέσμευση να μεταφέρει τις ανησυχίες και τα αιτήματα ,προκειμένου να βρεθούν λύσεις για τα προβλήματα που εκφράστηκαν. Η επίσκεψη του κ. Παπαναστασίου αποδείχθηκε ιδιαίτερα εποικοδομητική και ενθαρρυντική για την περιοχή. Η δέσμευσή του να ακούει και να δρα ενεργά για την λύση των προβλημάτων της περιοχής ενίσχυσε την εμπιστοσύνη των προέδρων και άνοιξε τον δρόμο για μια πιο δημιουργική και αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκομένων παραγόντων.