Με τις πρώτες πτήσεις τσάρτερ να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο “Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης”, η τουριστική σεζόν ξεκίνησε επίσημα για τη Σκιάθο. Οι πρώτοι ξένοι τουρίστες, κυρίως από Σκανδιναβία και Βρετανία, έφθασαν στο νησί των Σποράδων, φέρνοντας μαζί τους το πρώτο άρωμα καλοκαιριού, χαμόγελα και την ανυπομονησία για ξέγνοιαστες διακοπές.
Παρά τις ακόμα δροσερές θερμοκρασίες, αρκετοί τουρίστες δεν έχασαν χρόνο και ξεχύθηκαν στις φημισμένες παραλίες του νησιού, όπως η Κουκουναριές, τα Λαλάρια και η Αγία Παρασκευή. Οι πιο τολμηροί δεν δίστασαν να κάνουν τις πρώτες βουτιές στα καταγάλανα, πεντακάθαρα νερά του Αιγαίου, προκαλώντας τον θαυμασμό των περαστικών αλλά και την έκπληξη των ντόπιων που ακόμα φορούν ζακέτες.
Η πλειονότητα των επισκεπτών, πάντως, φαίνεται να προτιμά προς το παρόν την ηλιοθεραπεία και τις βόλτες στο γραφικό λιμάνι και τα σοκάκια της χώρας. Με καπέλα, αντηλιακά και φωτογραφικές μηχανές ανά χείρας, οι τουρίστες απολαμβάνουν τον ανοιξιάτικο ήλιο, βγάζουν φωτογραφίες και ανακαλύπτουν τις γεύσεις της τοπικής κουζίνας στα πρώτα ανοιχτά ταβερνάκια.
Οι επαγγελματίες του τουρισμού δηλώνουν συγκρατημένα αισιόδοξοι, με αρκετούς να σημειώνουν ότι η φετινή χρονιά ξεκινά με θετικά μηνύματα και μεγάλη ζήτηση από το εξωτερικό. «Βλέπουμε ήδη ενδιαφέρον από πολλές αγορές και το γεγονός ότι οι πρώτοι τουρίστες ήρθαν τόσο νωρίς είναι ενθαρρυντικό», αναφέρει χαρακτηριστικά επιχειρηματίας από τη Χώρα της Σκιάθου.
Η Σκιάθος, με το πλούσιο φυσικό τοπίο, τις ονειρικές παραλίες και την αυθεντική φιλοξενία, φαίνεται έτοιμη να υποδεχτεί για άλλη μια χρονιά χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου – και όπως όλα δείχνουν, το καλοκαίρι έφτασε λίγο νωρίτερα στο νησί.
ΠΗΓΗ: thenewspaper.gr
ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ, ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)
Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797
© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd
© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd