Πρόσληψη 35 ατόμων στο Δήμο Τρικκαίων

Την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού προγραμματίζει ο Δήμος Τρικκαίων. Ο προγραμματισμός προβλέπει την πρόσληψη 35 ατόμων που θα απασχοληθούν, στην Διεύθυνση Επιχειρησιακού Έργου κατά κύριο λόγο στην υπηρεσία καθαριότητας. Το θέμα τίθεται προς έγκριση στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων.

Οι προσλήψεις αφορούν θέσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, με στόχο την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών. Όπως αναφέρεται στη μελέτη διαχείρισης προσωπικού της Διεύθυνσης Επιχειρησιακού Έργου οι προσλήψεις πρέπει να γίνουν προκειμένου να εξασφαλιστεί η άμεση κι εύρυθμη λειτουργία της.

Να σημειωθεί ότι οι προσλήψεις θεωρείται ότι πρέπει να γίνουν άμεσα καθώς οι συμβάσεις του έκτακτου απασχολούμενου προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα δύο ( 32 ) ατόμων,  για την αντιμετώπιση εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών στην Διεύθυνση Επιχειρησιακού Έργου λήγουν στις 5 Ιουνίου 2015.

Οι θέσεις

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό απαιτείται κατά ελάχιστο η άμεση πρόσληψη του παρακάτω προσωπικού με σύναψη δίμηνων συμβάσεων προκειμένου να ανταπεξέλθει η Διεύθυνση Επιχειρησιακού Έργου στην κάλυψη των απαραίτητων αναγκών της, ήτοι: