Πρόσκληση υποβολής δικαιολογητικών για 416 μόνιμους στις φυλακές-Πληροφορίες στο γραφείο συνταξιοδοτικών θεμάτων της Ρούλας Τζάνη

Ξεκίνησε η συλλογή δικαιολογητικών για την προκήρυξη 416 θέσεων μονίμου προσωπικού στις φυλακές όλης της Ελλάδας 9Κ/2021.

Το γραφείο συνταξιοδοτικών θεμάτων της φοροτεχνικού κας Ρούλας Τζάνη στα Τρίκαλα, διαθέτει την γνώση και την εμπειρία για να σας οδηγήσει στη διεκδίκηση της θέσης εργασίας που επιθυμείτε.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέχρι και 2/12/2021.

Ορισμένες βασικές προϋποθέσεις για την συμμετοχή σας είναι το όριο ηλικίας, το ύψος και τίτλοι σπουδών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι γεννημένοι από το έτος 1989 μέχρι και το 2000.

Οι άνδρες να έχουν ύψος 1,70  και οι γυναίκες 1,60 (με βεβαίωση ορθοπεδικού ιατρού, υπόδειγμα ως το προς τι θα γράφει θα δοθεί από το γραφείο της κας Τζάνη) εννοείται όλοι χωρίς υποδήματα.

Βασικοί τίτλοι σπουδών, στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας ή ασφάλειας προσώπων με Α επικουρία φύλακας μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και Β απολυτήριο επικουρία απολυτήριο οποιαδήποτε  δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Όλοι οι υποψήφιοι εφόσον επιλεγούν θα περάσουν από υγειονομικές, αθλητικές και ψυχοτεχνικές εξετάσεις και δοκιμασίες τα οποία αναφέρονται αναλυτικά στο ΦΕΚ της προκήρυξης.

Εφόσον υπάρχουν τα προαναφερθέντα προσόντα για σίγουρη επιτυχία απευθυνθείτε άμεσα στο γραφείο της φοροτεχνικού κας Ρούλας Τζάνη για να ενημερωθείτε για τα υπόλοιπα απαιτούμενα έγγραφα που θα χρειαστούν για την υποβολή της αίτησης σας.

Τηλ.: 2431077050 & 2431031616

Καλή επιτυχία σε όσους συμμετέχουν.