Πρόσκληση συστράτευσης και συσπείρωσης από τον Αλέξη Τσίπρα στα Τρίκαλα (φωτο-βίντεο)

Ανοιχτή πρόσκληση συστράτευσης και συσπείρωσης προς όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, άσχετα να ψήφισαν το κόμμα στις πρόσφατες εκλογές απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε μεγάλη ανοιχτή πολιτική ομιλία που έκανε το απόγευμα της Τρίτης στο Ξενοδοχείο «ArtGallery».

«Εμείς έχουμε ένα άλλο όραμα και ένα άλλο σχέδιο για να πάμε την χώρα και πάλι μπροστά. Θέλουμε έναν ΣΥΡΙΖΑ δυναμικό και συμμετοχικό. Θέλουμε να πάρουμε μαζί τις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον μας. Θέλουμε κοινωνική δικαιοσύνη, προοπτική και ευημερία για όλους. Θέλουμε τον αγώνα για το αύριο της χώρας να τον δώσουμε μαζί» ανέφερε ο κ. Τσίπρας ο οποίος άσκησε δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση και τις επιλογές της.

Από την κριτική δεν «ξέφυγε» ούτε το θέμα του Κώστα Πατέρα και την επιλογή του από τη ΝΔ ως διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας. Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι  τόσο ο Πατέρας, όσο και ο νέος διοικητής της ΕΥΠ Κοντολέων, αλλά και ο πρόσφατα παραιτηθείς Υφυπουργός Διαματάρης, είναι τα 3 άτομα που ξήλωσαν την ρητορική του ψεύδους και την κυβερνητική προπαγάνδα από μια κυβέρνηση της fake αριστείας, της αναξιοκρατικής πελατείας και της κομματικής δοσοληψίας.

Η πολιτική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με διάλογο του κ. Τσίπρα με το κοινό που του απηύθυνε ερωτήματα.

Δείτε το σημείο για τον κ. Πατέρα από το 25′.