Πρώην εργοδότης Πολυχρονόπουλου: Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος, μυθομανής και ψεύτης

Πολυχρονόπουλος: Χωρίς τέλος οι καταγγελίες για τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας – Σοκάρει η αποκάλυψη του πρώην εργοδότη του

Απίστευτες καταγγελίες από πρώην εργοδότη του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλο, ο οποίος με βαρύτατους χαρακτηρισμούς περιέγραψε τον ιδρυτή του Άλλου Ανθρώπου.

Ο επιχειρηματίας ήταν εργοδοτης του το 2008 και τον χαρακτήρισε μυθομανή, ψεύτη και επικίνδυνο, καθώς τον έπιασε να μπαίνει σε ιστοσελίδες με φρουτάκια.

Την ίδια ώρα νέες μαρτυρίες για τη δράση του, βλέπουν το φως της δημοσιότητας θαμώνων σε μαγαζί με φρουτάκια στα νότια προάστια για τον Κωσνταντίνο Πολυχρονόπουλο ότι έπαιζει καθημερινά υπέρογκα ποσά, κι όπως αποκαλύπτει γυναίκα τελευταία φορά τον είδε πριν από 4 με 5 ημέρες, ενώ χαρακτηριστικό είναι ο απολάμβανε και ιδιαίτερης μεταχείρισης.

Πρώην εθελοντής της κοινωνικής κουζίνας αποκαλύπτει ότι είχε πάθος με τον τζόγο, τόσο που έπαιζε ακόμα και σε μαγαζί απέναντι από τον «Άλλο Άνθρωπο»….

πηγη :https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1516848/proin-ergodotis-polyxronopoulou-aftos-o-anthropos-einai-epikindynos-mythomanis-kai-pseytis