Προετοιμαζόμαστε για τη νέα σχολική χρονιά-Τσάντες σε απίστευτη ποικιλία και τιμές στο βιβλιοχαρτοπωλείο «Λαμπρίδης» στα Τρίκαλα

 

Λίγο πριν μας εγκαταλείψει το καλοκαίρι αρχίζουμε να σκεφτόμαστε τη νέα σχολική χρονιά. Γονείς και μαθητές έχουν ήδη αρχίσει να καταγράφουν ό,τι απαιτείται για να ξεκινήσει ξέγνοιαστα το σχολείο. Και μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη σε καλοκαιρινή διάθεση όμως η νέα σχολική χρονιά βρίσκεται προ των πυλών… Επισκεφθήκαμε το βιβλιοχαρτοπωλείο «Λαμπρίδης» στα Τρίκαλα και πήραμε μία γεύση από τις τσάντες και τα σχολικά είδη που «κυκλοφορούν» και είναι της μόδας για μαθητές με άποψη.Στον άνετο και ζεστό χώρο του βιβλιοπωλείου ο Θανάση Καράσης μας παρουσίασε μία πληθώρα επιλογών. Εδώ βρήκαμε τα πάντα για το σχολείο. Εντυπωσιαστήκαμε από τη μεγάλη γκάμα τσαντών εταιριών όπως:

Ζητήστε να ενημερωθείτε για τις προσφορές σε επιλεγμένες τσάντες που φτάνουν μέχρι και το -50%.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε εάν σας ενδιαφέρει η αγορά μίας τσάντας “Must” είναι πως «τρέχει» καμπάνια ανακύκλωσης με απόσυρση τσάντας με έκπτωση -20%.

Στο βιβλιοχαρτοπωλείο Λαμπρίδης θα βρείτε και φέτος σε απίστευτες τιμές τετράδια, σχολικά βοηθήματα, ξενόγλωσσα, λεξικά κι ό,τι χρειάζεται ένας μαθητής για να πάει άριστα προετοιμασμένος στο σχολείο.

Από τα ατού του βιβλιοχαρτοπωλείου «Λαμπρίδης» είναι η εξυπηρέτηση από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο και οι φιλικές και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Info

Βιβλιοχαρτωπολείο «Λαμπρίδης»

Καραϊσκάκη 38, Τρίκαλα

Τηλ. 2431038610

fb: Βιβλιοπωλείο Λαμπρίδης (Καράσης Αθανάσιος)