Προεκλογική εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης του ΚΚΕ για τις τοπικές εκλογές

Ομιλία Τάσου Τσιαπλέ, υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Τρίκαλα – 24/7/2023

 

Συντρόφισσες, σύντροφοι, Φίλες, φίλοι,

Απευθύνω αγωνιστικό, χαιρετισμό στην αποψινή συγκέντρωση, με την πεποίθηση ότι τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια και στους Δήμους, θα βγουν πιο δυνατά στις 8 Οκτώβρη.

Μια πεποίθηση που στηρίζεται στην σημαντική εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ στις πρόσφατες διπλές βουλευτικές εκλογές η οποία πρέπει να έχει συνέχεια.

Τώρα ακόμα περισσότεροι να ψηφίσουν τα ψηφοδέλτια της «Λαικής Συσπείρωσης» σε Περιφέρεια και Δήμους, γιατί όσο περισσότεροι εκλεγούν θα αντιπαλέψουν πιο αποτελεσματικά μέσα και έξω από τα συμβούλια τις αντιλαϊκές πολιτικές και θα προωθούν τις λαϊκές διεκδικήσεις.

Να αχρηστεύσουν τις ψεύτικες υποσχέσεις, τους εκβιασμούς, τα εμπόδια του ληστρικού εκλογικού συστήματος. Να καταδικάσουν τους εκφραστές των αντιλαϊκών πολιτικών και στο επίπεδο περιφέρειας – δήμων, που αποτελούν τμήμα του ίδιου αντιλαϊκού κράτους που στηρίζει τα συμφέροντα των πλουτοκρατών και σε τοπικό επίπεδο και όχι φιλολαϊκό θεσμό.

 

Υπάρχει συσσωρευμένη αρνητική πείρα για την πλειοψηφία του λαού και από την 13χρονη διοίκηση της Ν.Δ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, η οποία μπορεί, να ισχυρίζεται ότι «απογείωσε» αναπτυξιακά την Θεσσαλία, αλλά κρύβει ότι αυτή η καπιταλιστική ανάπτυξη, ωφέλησε και θα ωφελεί μόνο μια μειοψηφία επιχειρηματικών ομίλων και όχι την πλειοψηφία του λαού, όσο κουμάντο θα κάνει μια μικρή μειοψηφία εκμεταλλευτών του λαού, όσο συνεχίζεται η εφαρμογή της πολιτικής εξασφάλισης των κερδών των λίγων, που αποδεικνύεται ότι είναι ασυμβίβαστα με τις ανάγκες των πολλών.

Για μερικές εκατοντάδες μεγαλοεπιχειρηματίες στη βιομηχανία, στην ενέργεια, στον τουρισμό, στην ιδιωτική υγεία, στις κατασκευές, στον αγροτοδιατροφικό τομέα και στη Θεσσαλία, δόθηκαν από την Ε.Ε, τις κυβερνήσεις και την νεοδημοκρατική περιφερειακή αρχή Αγοραστού, αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ, με επιδοτήσεις ή αναθέσεις έργου, μέσω ΕΣΠΑ, του ΠΑΑ, των προϋπολογισμών της, των αναπτυξιακών νόμων και σ’ αυτούς θα πάνε κυρίως και τα δισεκατομμύρια του νέου ΕΣΠΑ Θεσσαλίας ύψους 543 εκ. ευρώ και του λεγόμενου Ταμείου Ανάκαμψης, φορτώνοντας νέα βάρη στην πλειοψηφία του λαού μας. Μερικές δεκάδες μεγάλες επιχειρήσεις στη Θεσσαλία, πήραν ζεστό χρήμα 120 εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ 2014-20, ανάλογα έγινε και με το ΠΑΑ.

Με τον αναπτυξιακό νόμο 4399/16, ενισχύθηκαν στην Θεσσαλία με πάνω από 380 εκ. ευρώ κυρίως μεγάλες και μεσαίες επιχειρήσεις, στα Τρόφιμα-Ποτά, στο Μέταλλο, στο Φάρμακο-Υγεία, στον Τουρισμό και στην Γεωργία (κύρια μεγάλα θερμοκήπια).  Το σύνολο των κατασκευαστικών και άλλων έργων, εκατοντάδων εκατομμυρίων, που κάνει η περιφέρεια εδώ και 13 χρόνια, γίνεται μέσω τεχνικών εταιρειών, με το κύριο κομμάτι να το εκτελούν 6-7 μεγάλες εταιρείες, οι οποίες ακριβοπληρώνονται από τα χρήματα του λαού και σε πολλές περιπτώσεις τα παίρνουν με απευθείας ανάθεση. 

Όμως τι κέρδισε και τι θα κερδίσει η πλειοψηφία των μισθωτών, γεωργοκτηνοτρόφων, επαγγελματιών, της νεολαίας, από τα δις. ευρώ, των πολυδιαφημισμένων ΕΣΠΑ Θεσσαλίας και των Τομεακών Προγραμμάτων, τους αναπτυξιακούς νόμους, τους προϋπολογισμούς της περιφέρειας και του κράτους, που προέρχονται από τη φοροληστεία του ελληνικού λαού και των λαών άλλων χωρών της Ε.Ε;  Να τι δείχνουν τα επίσημα στοιχεία του αστικού κράτους:

Αυτά είναι ορισμένα παραδείγματα αρμοδιοτήτων και δράσης της Περιφέρειας, που επιβεβαιώνουν ότι ο μηχανισμός αυτός του κράτους είναι επιλεκτικά «ανίκανος» για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών. Αλλά ικανότατος στην προώθηση των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων, που σχετίζονται με την προώθηση του στόχου για τη μετατροπή της Θεσσαλίας σε μεταφορικό και ενεργειακό κόμβο. Σε τουριστικό προορισμό υψηλών εισοδημάτων, σε περιοχή παραγωγής ποιοτικών και ακριβών αγροτοδιατροφικών προϊόντων και όχι για την κάλυψη των λαικών αναγκών. Σε κέντρο παροχής ακριβών υπηρεσιών υγείας από τις ιδιωτικές επιχειρήσεις υγείας που γιγαντώθηκαν με την γενναία στήριξη κυβερνήσεων και περιφέρειας, την ώρα που η δημόσια υγεία στη Θεσσαλία αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα υποστελέχωσης των νοσοκομείων, Κ.Υ και ΕΚΑΒ, σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και εγκαταστάσεις.  

Γι’ αυτό οι εργαζόμενοι, βιοπαλαιστές αγρότες και ΕΒΕ, νέοι και νέες των λαικών οικογενειών της Θεσσαλίας, πρέπει να γυρίσουν την πλάτη στη διοίκηση της Ν.Δ και τον κ. Αγοραστό.

Να γυρίσουν την πλάτη και στους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, είτε είναι σε κοινό ψηφοδέλτιο όπως μέχρι σήμερα με τον κ. Τσιλιμίγκα, είτε τώρα με επικεφαλής τον πολιτικό γυρολόγο και καθηγητή-μπίζνεσμαν κ. Κουρέτα, είτε και με χωριστά ψηφοδέλτια, γιατί έχουν στα κύρια ζητήματα την ίδια αντιλαϊκή πολιτική, με τον κ. Αγοραστό, όπως αποδείχθηκε όλα αυτά τα χρόνια και στο Π.Σ με την στήριξη επι της ουσίας των προϋπολογισμών, των τεχνικών προγραμμάτων, είτε με ΥΠΕΡ, είτε με ΛΕΥΚΟ για τα μάτια του κόσμου, υποστηρικτές της αντιλαϊκής πολιτικής και της καπιταλιστικής ανάπτυξης, της Ε.Ε, του ΝΑΤΟ της εγκατάστασης των αμερικανικών βάσεων στην περιοχή και τη χώρα μας, της συμμετοχής στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, της ιδιωτικοποίησης της παιδείας και της υγείας και καμώνονται τους προοδευτικούς και «σφάζονται» μεταξύ τους για τις καρέκλες, πασχίζοντας να πείσουν πως αυτοί θα είναι καλύτεροι διαχειριστές των συμφερόντων των μεγαλοεπιχειρηματιών, αξιοποιώντας τους πόρους του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης.

Να γυρίσουν την πλάτη στα ναζιστικά, φασιστικά στοιχεία που διασκορπίστηκαν από την εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής, σε διάφορα σχήματα, που δεν σταματούν να χύνουν παντού το δηλητήριο του αντικομμουνισμού, του εθνικισμού, του μίσους ενάντια στο εργατικό και το αγροτικό κίνημα, στους μετανάστες και τους άλλους λαούς, ενώ στήριζαν κι αυτή την τετραετία ουσιαστικά τον κ. Αγοραστό, τις γενικότερες αντιλαϊκές πολιτικές της Ε.Ε, του ΝΑΤΟ, των αστικών κυβερνήσεων και την εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ρωσίας, αποδεικνύοντας ότι είναι το πιο πιστό και το πιο αντιδραστικό στήριγμα του εκμεταλλευτικού συστήματος.

 

Η «Λαική Συσπείρωση¨ στο Π.Σ Θεσσαλίας, είναι μακράν πρώτη με τις περισσότερες επερωτήσεις 104 έναντι 79 όλων μαζί των άλλων παρατάξεων, με 51 προτάσεις ψηφισμάτων, έναντι 26 όλων των άλλων, πέρα από τις εκατοντάδες παρεμβάσεις των συμβούλων της στις συζητήσεις του Π.Σ και δημόσια για τα λαϊκά προβλήματα.

Αντιπαλέψαμε διεκδικώντας κατάργηση του αντιδραστικού θεσμικού πλαισίου της Περιφερειακής & Τοπικής διοίκησης.

Διεκδικούμε ως πάγιο εκλογικό σύστημα την απλή και ανόθευτη αναλογική για την εκλογή όλων των οργάνων περιφερειών και δήμων, όπως και των βουλευτών και στους μαζικούς φορείς, χωρίς β’ γύρο και πλαφόν, από την σκοπιά της ισοτιμίας της ψήφου

Να μη μεταφέρονται αρμοδιότητες στις Περιφέρειες και στους Δήμους, που πρέπει να ανήκουν στο κεντρικό κράτος, όπως της υγείας-πρόνοιας, παιδείας, που πρέπει να είναι ενιαίες, αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν για όλους.

Καταψηφίζαμε τους αντιλαϊκούς προϋπολογισμούς της περιφέρειας, γιατί οι πόροι τους προέρχονται από την φοροληστεία μισθωτών, συνταξιούχων, μικρών αγροτών και ΕΒΕ, αντι για την φορολόγηση του κεφαλαίου και γιατί καλύπτουν κυρίως ανάγκες του κεφαλαίου.

Σε αντίθεση με τις άλλες δυνάμεις, εμείς διεκδικούμε κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης και της ανταπόδοσης, των ΣΔΙΤ, των ΜΚΟ και των ΚΟΙΝΣΕΠ. Πλήρη κρατική χρηματοδότηση όλων των αναγκών και της μισθοδοσίας των εργαζομένων Περιφέρειας και Δήμων, με φορολόγηση των κερδών του μεγάλου κεφαλαίου στο 45%, της μεγάλης ακίνητης περιουσίας. Μείωση του ΦΠΑ στα είδη λαϊκής κατανάλωσης, της άμεσης φορολογίας μισθωτών, συνταξιούχων, μικρών αγροτών και ΕΒΕ, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. Κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας, μονιμοποίηση των συμβασιούχων, στελέχωση της Περιφέρειας με προσλήψεις μόνιμου & πλήρους απασχόλησης προσωπικού.

Ζητήσαμε με ψήφισμα μας, το Π.Σ, να εκφράσει την αντίθεσή του στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, παύση των διώξεων όσων αγωνίζονται κατά των πλειστηριασμών, που απέφυγαν οι άλλες δυνάμεις να το ψηφίσουν. Θέσαμε το αίτημα κατάργησης των διοδίων και αφαίρεσης της εκμετάλλευσης των δρόμων απ’ τους ιδιώτες, αλλά η πλειοψηφία της Ν.Δ, με τον ΣΥΡΙΖΑ & το ΠΑΣΟΚ, δεν το στήριξαν.

Αναδείξαμε τις τεράστιες ευθύνες της Περιφέρειας, των κυβερνήσεων και της Ε.Ε, για την απουσία ουσιαστικού σχεδιασμού, χρηματοδότησης και έργων προστασίας της ανθρώπινης ζωής και της λαϊκής περιουσίας και καταθέσαμε ολοκληρωμένες προτάσεις-διεκδικήσεις, για την αντιπυρική, αντιπλημμυρική, αντισεισμική προστασία, την προστασία του αστικού και γενικότερα του περιβάλλοντος από την ρύπανση του αέρα (ΑΓΕΤ και άλλες βιομηχανίες), των νερών (Παγασητικός, Πηνειός, Τιταρήσιος, Κάρλα, κλπ.), για την διαχείριση των απορριμμάτων με σεβασμό στο περιβάλλον, στην δημόσια υγεία, χωρίς επιβάρυνση των λαικών οικογενειών, χωρίς επιχειρηματική ανάμειξη, για την ολοκλήρωση της εκτροπής του Αχελώου, την ορθολογική διαχείριση των υδατικών πόρων Θεσσαλίας, για την προστασία των δασών και τη μετατροπή τους σε λαϊκή περιουσία.

Αντιπαλέψαμε την προώθηση από την περιφέρεια, επιχειρηματικών επενδύσεων στις ΑΠΕ και την εγκατάσταση της μονάδας LNG στον Παγασητικό, την καύση σκουπιδιών, την κατασκευή μονάδων παραγωγής RDF/SRF, λιμενικών έργων για πολυτελή σκάφη, καταδυτικών πάρκων για ακριβό τουρισμό, την στήριξη της επιχειρηματικής δράσης στον αγροτοδιατροφικό τομέα και τον τουρισμό, αναδεικνύοντας την ανάγκη άλλου τύπου οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξη, με κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής, κεντρικό σχεδιασμό, εργατικό έλεγχο και εργατική εξουσία, κόντρα στην Ε.Ε και το ΝΑΤΟ, για να απογειωθούν όλες οι παραγωγικές δυνατότητες της χώρας και της Θεσσαλίας και να λυθούν τα λαϊκά προβλήματα.  

Καταθέσαμε διεκδικήσεις, για κατασκευή σχολείων, παιδικών σταθμών, φοιτητικών εστιών, που θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες, δωρεάν. Δομών δημόσιας υγείας-πρόνοιας, δημόσιων δωρεάν υποδομών αθλητισμού, πολιτισμού, έργα ύδρευσης, αποχέτευσης, άρδευσης, ανακατασκευή του επαρχιακού και αγροτικού οδικού δικτύου.  

Οι εργαζόμενοι, οι βιοπαλαιστές αγρότες και ΕΒΕ, η νεολαία και οι γυναίκες των λαικών οικογενειών, των Τρικάλων και της Θεσσαλίας, χρειάζονται πιο ισχυρή «Λαϊκή Συσπείρωση», η οποία έχοντας καθαρό ότι η περιφέρεια και ο δήμος είναι αντιλαϊκός κρατικός μηχανισμός, μαζί με το λαό θα εναντιώνεται αγωνιστικά στις αντιλαϊκές πολιτικές, στην εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και επεμβάσεις, στην παρουσία ξένων βάσεων στην Θεσσαλία και στη χώρα μας, στο αντιλαϊκό θεσμικό πλαίσιο της τοπικής διοίκησης, διεκδικώντας ουσιαστικά μέτρα στήριξης των εργατικών – λαικών οικογενειών, παλεύοντας για να ανοίξουμε το δρόμο για βαθιές οικονομικές και πολιτικές αλλαγές προς όφελος του λαού, για την λαϊκή εξουσία.  

Τώρα μόνο μπροστά. Την ψήφο δεν την χαραμίζουμε, ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ψηφίζουμε!

 

1.Αγγελόπουλος Αντώνης, Ντελίβερυ, Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων,

 

2.Αναστασοπούλου Ευθυμία Απόφοιτος Γερμανικής Φιλολογίας

 

3. Ανδρέου Στέφανος, Αγρότης,Μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων “Η Άνοιξη”

 

4. Αντάρης Ηλίας, Συνταξιούχος ΙΚΑ

 

5. Αντωνοπούλου Τζίνα, Μαθήτρια

 

6. Αρμάγος Δημήτρης,

Εργαζόμενος στο Εργοστάσιο Γάλακτος Τρίκκη

Μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων & Γραμματέας του Συνδικάτου Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών Ν. Τρικάλων

 

7. Βαρδούλη Τζωρτζιάνα,

Εκπαιδευτικός Α’Βάθμιας Εκπαίδευσης

 

8.Βούκια Γεωργία, Αρχιτέκτονας

 

9. Γεραγόρης Nίκος, Λογιστής

Γραμματέας Λογιστών και Βοηθών Λογιστών Ν. Τρικάλων

 

10. Γεροκώστας Θανάσης, Φαρμακοποιός

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τρικκαίων

 

11.Γεωργούλας Άρης, Ηλεκτρολόγος

 

12.Γκάνιας Γιώργος, Ψυκτικός

Γραμματέας του Συλλόγου Νεφροπαθών Τρικάλων

 

13.Γκότζιας Στέφανος, Συνταξιούχος

 

14.Γκουγκαρά Εύη,

Εκπαιδευτικός Α’Βάθμιας Εκπαίδευσης

Τοπικός Σύμβουλος Μεγαλοχωρίου

 

15.Γκούτας  Θωμάς, Ηλεκτρολόγος, Ελευθερος Επαγγελματίας

 

16.Γκράβας Σπύρος, Αγρότης

 

17.Γουλοπούλου Ελένη, Συνταξιούχος

 

18.Γρηγορίου Λίτσα, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

 

19.Γρηγορίου Νίκος, Φροντιστής Γερμανικής Γλώσσας

 

20.Δεληγιάννης Αλέξης, Τυπογράφος

 

21.Δημουλάς Βαγγέλης, Ασφαλιστής

 

22.Δούκας Νίκος, Συνταξιούχος ΔΕΗ

 

23.Ευαγγελοπούλου Μαρία,

Υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων

Μέλος του ΔΣ Εργαζομένων της ΠΕ Τρικάλων

 

24.Ζαχαράκης  Βασίλης, Αγρότης

 

25.Ζιάκας Ηλίας, Δικηγόρος -Υπάλληλος ΑΑΔΕ

 

26.Ζορμπά Δήμητρα, Ιδιωτική Υπάλληλος

Τοπική Σύμβουλος Ράξας – Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Τρικάλων (μέλος της ΟΓΕ)

 

27.Ζορμπάς Αποστόλης,

Απόφοιτος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

 

28.Ζωγράφος Ηλίας, Συνταξιούχος

Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Τρικάλων και μέλος του ΓΣ της ΠΟΣ ΙΚΑ

 

29.Ζωγράφου Ντίνα, Οικιακά

 

30.Ζώη Μαρία, Άνεργη

 

31.Θεμελής Μίλτος, Κτηνοτρόφος

 

32.Θεμελής Ιωάννης, Αστυνομικός

 

33.Κάβουρας Χρήστος, Εργαζόμενος στο Εργοστάσιο Γάλακτος “Τρίκκη”

 

34.Καλαμάρας Ηλίας, Ηλεκτρολόγος – Ελευθερος Επαγγελματίας

Πρόεδρος Τοπικού συμβουλίου Κρηνίτσας

 

35.Καμπλιώνης Γιάννης,

Συνταξιούχος ΙΚΑ

 

36.Καναβού Κατερίνα,

Νηπιαγωγός – Προισταμένη Βρεφονηπιακού Σταθμού Τρικάλων ΔΥΠΑ

 

37.Κάντζιος Ηλίας, Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ

 

38.Καπέτη Γεωργία, Εκπαιδευτικός Ιδιωτικής Εκπαίδευσης

 

39.Καρέτσου Λίνα, Μουσικός – Φοιτήτρια Θεατρικών Σπουδών

Μέλος του ΔΣ του Παραρτήματος Τρικάλων του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου

 

40.Καρτσιούκας Θανάσης

Ελεύθερος Επαγγελματίας – Ταπητοκαθαριστής

 

41.Κελεπούρη-Ποτήρη Αικατερίνη,

ΤΕ Γεωπονίας – Υπάλληλος Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

 

42.Κελεπούρης Γιώργος, Αγρότης

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τρικκαίων

 

43.Κελεπούρης, Αχιλλέας, Γεωπόνος

 

44.Κισκίνης Ευάγγελος, Ψυκτικός

Πρόεδρος του Σωματείου Ψυκτικών και Επισκευών Οικιακών Συσκευών Ν. Τρικάλων

 

45.Κλάντζος Σπύρος, Αρχαιολόγος

 

46.Κόκκαλης Στέφανος, Οικονομολόγος

 

47.Κοτρώνας Τάκης, Συνταξιούχος

 

48.Κουκούλας Κωνσταντίνος,

Συνταξιούχος Τελωνειακός Υπάλληλος

 

49.Κουτελίδα Άννα,

Εκπαιδευτικός Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης

Αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ Τρικάλων

 

50.Κούτσικος Χρήστος, Λογιστής

Αντιπρόσωπος στην ΠΟΦΕΕ

 

51.Κουτσογιάννη Κατερίνα, Λογίστρια

 

52.Κρανιάς Ορέστης, Χημικός

Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Τρικκαίων , Αντιπρόεδρος του Πανθεσσαλικού Σωματείου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

 

53.Κριμνιώτη Στέλλα,

Απόφοιτος Τμήματος Βαλκανικών, Ανατολικών και Σλαβικών Σπουδών ΠΑΜΑΚ

 

54.Κύργια-Αρμάγου Δήμητρα, Άνεργη

 

55.Κωνσταντινίδου Γιάννα, Έμπορος

Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία ΕΣΘ και στην ΕΣΕΕ

 

56. Λιάπης Νικόλαος, Απόφοιτος ψηφιακών τεχνών και κινηματογράφου

 

57.Λιατίφη Σούλα, Συνταξιούχος

 

58.Λίπας  Ευάγγελος, Κτηνίατρος – Αγρότης

 

59.Λύτρας Κώστας, Σιδηρουργός

Μέλος του ΔΣ του Σωματείου Μηχανοσιδήρουργών και Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Τρικάλων

 

60.Μαργαρίτης Αχιλλέας, Ιδιωτικός Υπάλληλος

 

61.Μήτσιος Νίκος, Οδοντίατρος

 

62.Μπακάσης Ηλίας,

Φοιτητής στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Διοίκησης και Οικονομίας

 

63.Μπακατσιάς Γιώργος, Επαγγελματίας στον επισιτισμό

 

64.Μπαντέκας Βασίλης, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ – Μέλος της Διοίκησης του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων του Δημοσίου

 

65.Μπούκας Κωνσταντίνος

Ηλεκτρολόγος, Εργαζόμενος στον κλάδο του Φαρμάκου(ΒΙΟΣΕΡ)

 

66.Ντουρλιός Λάμπρος, Μηχανολόγος Μηχανικός

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τρικκαίων

 

67.Παζαίτης Στάθης, Δικαστικός Επιμελητής

 

68.Παπαγεωργίου Μιχάλης, Ηλεκτρολόγος Αυτοκινήτων

 

69. Παπαδοπούλου Λέτα

Εκπαιδευτικός Α’Βάθμιας Εκπαίδευσης

 

70. Παπαθεοδώρου Μαρίζα, Υπάλληλος της ΠΕ Τρικάλων

Μέλος του ΔΣ της Συλλόγου Γυναικών Τρικάλων (μέλος της ΟΓΕ)

 

71.Παππή Κωνσταντίνα,

Αναπληρώτρια Εκπαιδευτικός Α’Βάθμιας Εκπαίδευσης

Μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων

 

72.Πατσιώρα Βαρβάρα, Φαρμακοποιός

 

73.Πετράκη Ειρήνη, Αρχιτέκτονας

 

74.Πιτέλης Λάμπρος, Ηλεκτρολόγος

 

75.Πολύζου Τόμυ, Νοσηλεύτρια

 

76.Πρεβέντης  Θεόδωρος, Οικοδόμος

 

77.Ρίζος Γιάννης, Εκπαιδευτικός Α’Βάθμιας Εκπαίδευσης

Τοπικός Σύμβουλος Γοργογυρίου

 

78.Σιδέρης Δημήτρης, Αγρότης

 

79.Στάικος Στέφανος, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Τρικκαίων

 

80.Σταμαδιάνου Γεωργία, Δημοτική Υπάλληλος

 

81.Στάμου Έφη, Δικηγόρος

Μέλος του ΔΣ της Συλλόγου Γυναικών Τρικάλων (μέλος της ΟΓΕ)

 

82.Τάσιος Βάιος, Γιατρός ΕΣΥ

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τρικκαίων – Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων και ΚΥ Ν. Τρικάλων – Αντιπρόσωπος στην ΟΕΝΓΕ

 

83.Τάσιος Αποστόλης, Φοιτητής Νοσηλευτικής

 

84.Τασιούλα Κική, Συνταξιούχος

 

85.Τατσιόπουλος Μάκης, Κτηνοτρόφος

 

86.Τζερεμές Παναγιώτης, Μελισσοκόμος

 

87.Τράντος Κώστας, Πολιτικός Μηχανικός

 

88.Τσεκούρας Βασίλης, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Τοπικός Σύμβουλος Μ. Καλυβίων – Μέλος ΔΣ ΕΛΟΚ

 

89.Τσέργα Στεφανία

Εκπαιδευτικός Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης

 

90.Τσέργα Αθανασία, Οικιακά

 

91.Τσιάμης Γιώργος, Οικονομολόγος

 

92.Τσιαντούλα Σοφία, Αγρότισσα

 

93.Τσιαντούλη Ρένα, Εκπαιδευτικός Ιδιωτικής Εκπαίδευσης

 

94.Τσιαούσης Γιάννης, Υπάλληλος της ΠΕ Τρικάλων

 

95.Τσιαούσης Βασίλης, Συνταξιούχος

 

96.Τσιγάρας Γιάννης, Αγρότης

 

97.Τσιούβα Ντίνα, Συνταξιουχος Εκπαιδευτικός

 

98.Τσιτσιά Κούλα, Συνταξιούχος ΙΚΑ

Μέλος του ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Τρικάλων

 

99.Χασιώτη Τζένη,

Εκπαιδευτικός Α’Βάθμιας Εκπαίδευσης

 

100.Χατζής Γιώργος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

 

101.Χαχάμης Γιώργος, Συνταξιούχος του Δημόσίου

Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων του Δημοσίου

 

102.Χιώτη Μαρία, Πτυχιούχος Δομικών Έργων