Πρόεδρος ΕΣΕΕ Γ. Καρανίκας: “Τα Τρίκαλα ακούγονται παντού. Μόνο να αντιγράψουμε έχουμε και μάλιστα πρέπει να είμαστε καλοί στην αντιγραφή”

Παρόντος του προέδρου της Ελληνική Συνομοσπονδίας Εμπορίου κι Επιχειρηματικότητας Γιώργο Καρανίκα πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα η κοινή συνεδρίαση του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας με το Προεδρείο της ΕΣΕΕ. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στο Μουσείο Τσιτσάνη με αντικείμενο την παρουσίαση του project «Open mall». Η συγκεκριμένη συνεδρίαση υπήρξε η πρώτη μίας σειράς συνεδριάσεων που θα γίνουν σε πολλές πόλεις.

Ο κ. Καρανίκας εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με τα Τρίκαλα τα οποία και δεν παρέλειψε να εγκωμιάσει. «Τα Τρίκαλα ακούγονται παντού. Είναι μύθος, δεν είναι μύθος; Αποφασίσαμε να έρθουμε να κρίνουμε και να αντιγράψουμε. Από ό,τι βλέπω μόνο να αντιγράψουμε έχουμε και μάλιστα πρέπει να είμαστε καλοί στην αντιγραφή» ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Καρανίκας εκθειάζοντας την πόλη των Τρικάλων τονίζοντας ότι πρόκειται για μία πόλη πρότυπο. Ο κ. Καρανίκας στάθηκε στην άριστη συνεργασία μεταξύ των φορέων, καθώς επίσης και στη διαδικασία που ακολουθήθηκε για την παρουσίαση του project του open mall για το οποίο έγινε ανοικτή παρουσίαση στο κέντρο των Τρικάλων.

Τον κ. Καρανίκα καλωσόρισαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Χρήστος Μπλουγούρας, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος κι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας Χρήστος Καλλέας.