Πράγματα που μπορείς να πλύνεις στο πλυντήριο πιάτων και δεν σου πηγαίνουν καν στο μυαλό

Ο λόγος που πήρες πλυντήριο πιάτων είναι για να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη και φυσικά πιο ξεκούραστη για να μην λερώνεις τα χέρια σου και για να κερδίζεις χρόνο. Μέχρι στιγμής, όμως, το χρησιμοποιείς μόνο για να πλένεις τα πιάτα σου και αυτό είναι όλο; Χαχαχα… Μάλλον έχεις ξεχάσει ότι εκεί μπορείς και άλλα αντικείμενα. Έτσι για να σε βοηθήσουμε βρήκαμε όλα όσα μπορείς να πλύνεις στο πλυντήριο πιάτων και σίγουρα δεν τα έχεις καν σκεφτεί.

Τι μπορείς να πλύνεις στο πλυντήριο πιάτων;

  1. Τα πλαστικά παιχνίδια του παιδιού σου: Αν το παιδί σου έχει πλαστικά παιχνίδια και θεωρείς πως χρειάζονται πλύσιμο, μπορείς να βοηθηθείς από το πλυντήριο που χρησιμοποιήσεις για τα πιάτα σου. Άλλωστε καλό είναι να πλένεις τα παιχνίδια με υψηλής θερμοκρασίας νερό για να απομακρυνθούν όλα τα μικρόβια.
  2. Τα σφουγγάρια και τα βετέξ: Ναι, ακόμα και τα σφουγγάρια αλλά και τα βετέξ της κουζίνας μπορείς να τα πλύνεις στο πλυντήριο των πιάτων σου. Δοκίμασε το και θα μας θυμηθείς.
  3. Τα εξαρτήματα της ηλεκτρικής σκούπας σου: Πόσες φορές θες να καθαρίσεις τα εξαρτήματα της ηλεκτρικής σκούπας και μόνο στην ιδέα βαριέσαι; Μην τρελαίνεσαι βρήκαμε τον τρόπο να μετατρέψεις το πλύσιμο σε παιχνίδι. Άνοιξε το πλυντήριο των πιάτων και βάλε όλα τα εξαρτήματα μέσα να πλυθούν.

πηγή : ipop.gr