TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Πουρές από παντζάρια με ελαφριά σάλτσα μπαλσάμικου και κάσιους

Μαΐ 12, 2018
in Μαγειρική
Πουρές από παντζάρια με ελαφριά σάλτσα μπαλσάμικου και κάσιους
Share on FacebookShare on Twitter

Πουρές από παντζάρια με ελαφριά σάλτσα μπαλσάμικου και κάσιους…

 Υλικά

4 πατάτες

3 παντζάρια

3 σκελίδες σκόρδου

Ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζω τις πατάτες με τη φλούδα.   Πλένω καλά τα παντζάρια και χωρίς να τα καθαρίσω τα βάζω στο φούρνο τυλιγοντας τα με αλουμινόχαρτο και σε κάθε παντζάρι που τυλιγω βάζω μαζί 1 σκελίδα σκόρδο, αλατοπίπερο και ελαιόλαδο, Τα βάζω με νερό μέσα σε ένα ταψί και τα ψήνω σε χαμηλή θερμοκρασία να μαλακώσουν καλά. Όταν είναι έτοιμα τα περνάω από το μπλέντερ με τις πατάτες που έχω ξεφλουδισει χωρίς να συμπληρώσω υγρά για να έχω πολύ σφιχτό πουρέ. Βάζω τον πουρέ σε σακούλα κορνε στο ψυγείο να σφίξει για δύο ώρες τουλάχιστον.

Υλικά για την σάλτσα μπαλσαμικου

1 φλιτζάνι Ελληνικού καφέ ξίδι μπαλσαμικο με γεύση από ρόδι

το νερό που έχει μείνει στο ταψί από τα παντζάρια

λίγο ελαιόλαδο

αλατοπίπερο και

κασιους ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

Περνάω το νερό που έχω στο ταψί από τα παντζάρια από διπλή γάζα που έχω βάλει στο σουρωτήρι. Το τοποθετώ σε ένα μπωλ και χτυπάω καλά το μπακάλικο ξίδι με άρωμα ροδι, λίγες σταγόνες ελαιόλαδο και αλατοπίπερο . Σερβίρω με μια φέτα παντζάρι που πάνω βάζω με κορνε τον πουρέ που έχω βάλει να σφίξει. Πάνω πασπαλίζω με κασιους και λίγες σταγόνες ακόμα ελαιόλαδο. Η μύτη που χρησιμοποίησα είναι πλατιά μπροστά από επαγγελματική κουζίνα που δουλεύω.. Αν δεν έχετε τέτοια μύτη χρησιμοποίηστε κάποια άλλη αλλά πάντα σε κόρνε για να έχει ωραία εμφάνιση.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαρία Καρανικόλα.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού
Μαγειρική

Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού

Ιούν 28, 2025
Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας
Μαγειρική

Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας

Ιούν 27, 2025
Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο
Μαγειρική

Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο

Ιούν 26, 2025
Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου
Μαγειρική

Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου

Ιούν 25, 2025
Παγωτό της «φωτιάς»
Μαγειρική

Παγωτό της «φωτιάς»

Ιούν 24, 2025
Τούρτα κεράσι-μπισκότο
Μαγειρική

Τούρτα κεράσι-μπισκότο

Ιούν 23, 2025
Next Post
“Κλήσεις” σε μηχανάκια που σταθμεύουν στα πεζοδρόμια στα Τρίκαλα-“Το νου σας” λέει ο Δήμαρχος

"Κλήσεις" σε μηχανάκια που σταθμεύουν στα πεζοδρόμια στα Τρίκαλα-"Το νου σας" λέει ο Δήμαρχος

30 Φανταστικά χτενίσματα για γυναίκες άνω των 40

30 Φανταστικά χτενίσματα για γυναίκες άνω των 40

Οι οικογένειες έχουν το δικό τους κώδικα αστείων

Οι οικογένειες έχουν το δικό τους κώδικα αστείων

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

http://anilioparkfestival.gr/tickets/http://anilioparkfestival.gr/tickets/
Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd