Πόσο θα κοστίσουν στους γονείς τα ΚΔΑΠ την επόμενη χρονιά;

Το ύψος της συνδρομής για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών καλείται να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων στην αυριανή συνεδρίαση.

Στα ΚΔΑΠ «Σταθμός», «Φρούριο» και «Ομόνοια» υπάρχουν γονείς πέραν των καταστάσεων των επιλεγέντων της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. που θέλουν να εγγράψουν τα παιδιά τους για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα των Κέντρων. Επειδή λόγω των διαφορετικών ηλικιών των παιδιών, τα τμήματα και οι ώρες που καταρτίζονται για την κάθε δραστηριότητα διαφέρουν κι υπάρχει η δυνατότητα για επιπλέον παιδιά πέραν των καταστάσεων της ΕΕΤΑΑ Α.Ε., γίνονται αποδεκτές κι επιπλέον εγγραφές παιδιών.

Α. το ποσό συνδρομής στις δραστηριότητες των ΚΔΑΠ «Σταθμός», «Φρούριο» και «Ομόνοια», των μη δικαιούχων της ΕΕΤΑΑ Α.Ε., προτείνεται από την οικονομική επιτροπή ως κάτωθι:

Για όσες μητέρες δεν εντάσσονται στην κατηγορία δικαιούχων του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. και θέλουν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα πιστοποίησης Η/Υ που γίνεται στο κάθε ΚΔΑΠ «Σταθμός», «Φρούριο» και «Ομόνοια», θα καταβάλλει επιπλέον το ποσό των 5,00 €/μηνιαίως.

 

Επιπλέον, εισηγείται να ισχύουν τα παρακάτω για τα ΚΔΑΠ «Σταθμός», «Φρούριο» και «Ομόνοια»:

Επιπλέον, εισηγείται να ισχύουν τα παρακάτω για το ΚΔΑΠ – ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»:

Η μηνιαία συνδρομή καταβάλλεται το πρώτο 10ήμερο κάθε μήνα για τον τρέχοντα μήνα στο Τμήμα Εσόδων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών. Σε περίπτωση αδικαιολόγητης καθυστέρησης και μη καταβολής της μηνιαίας συνδρομής δύο(2) μηνών ο/η εξυπηρετούμενος/-η διαγράφεται. Δεν καταβάλλεται η μηνιαία συνδρομή το μήνα Αύγουστο που αναστέλλεται η λειτουργία του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ. Για τους υπόλοιπους μήνες, η καταβολή γίνεται κανονικά ανεξαρτήτως παρουσιών. Σε καμία περίπτωση διαγραφής του εξυπηρετουμένου, δεν επιστρέφεται η οικονομική εισφορά που έχει καταβληθεί.