Πόσο δύσκολο είναι το κλάδεμα ενός δέντρου στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο; Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Τρικκαίων.

Φωτό αρχείου

Η Οικ. Σκριμπώνη Παναγιώτη ευχαριστεί θερμά τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου κ. Οικονόμου Ιωάννη για την επιτυχή προσπάθεια που κατέβαλε προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα που αφορούσε στο κλάδεμα δέντρου σε κοινόχρηστο χώρο στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων, τα κλαδιά του οποίου είχαν μπλεχτεί στα καλώδια της ΔΕΗ με κίνδυνο βραχυκυκλώματος, ηλεκτροπληξίας ή και πυρκαγιάς.

Αδυνατούμε να κατανοήσουμε την αδικαιολόγητη αδιαφορία που επέδειξε ο τοπικός παράγοντας του Μεγάλου Κεφαλοβρύσου κ. Τσιγάρας Σωτήριος, πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, ο οποίος στις επανειλημμένες παρακλήσεις μας για διευθέτηση του θέματος απαντούσε μόνο με ειρωνικά σχόλια αποφεύγοντας να κινήσει τις διαδικασίες επίλυσης του προβλήματος για τις οποίες αυτός ήταν αρμόδιος.

Εντύπωση μας προξενεί το γεγονός πως λίγο καιρό νωρίτερα ο ίδιος παράγοντας συνέδραμε ώστε να επιλυθούν παρόμοια ζητήματα που αφορούσαν σε άλλα μέρη του χωριού μας. Ευχαριστούμε επίσης, τον Δήμαρχο Τρικάλων κ. Παπαστεργίου Δημήτριο για τη συνολική του προσφορά στην πόλη μας και για την οργάνωση του τμήματος 20000, το οποίο λειτουργεί άριστα, διευκολύνοντας τους πολίτες των Τρικάλων να επιλύσουν τα όποια προβλήματά τους.