Πόσες ήταν οι Ιουλιέτες και πόσοι οι Ρωμαίοι; Ερωτικά ευρήματα στην ακροποταμιά του Αγιαμονιώτη που γεννούν ρητορικά ερωτήματα…

Ρητορικά ερωτήματα γεννιούνται με αφορμή ερωτικά ευρήματα πάνω σε ένα παγκάκι στην ακροποταμιά του Αγιαμονιώτη ποταμού. Ποια είναι τα πικάντικα… συμπεράσματα μίας παρέα Τρικαλινών, κατοίκων της περιοχής. Ο Νίκος Παδιώτης, ένας εξ αυτών σχολιάζει με τρόπο απολαυστικό…. Παραθέτουμε τα συμπεράσματα…

Σε απόσταση αναπνοής από την κατοικία μου και στην ακροποταμιά του Αγιαμονιώτη των Τρικάλων υπάρχει ένας χώρος  τον οποίο συχνά επισκέπτομαι μαζί με φίλους της γειτονιάς μου , πίνοντας κανένα μεσημεριανό τσιπουράκι και άλλοτε κανέναν απογευματινό καφέ .
Ο συγκεκριμένος χώρος διαμορφώθηκε την τελευταία πενταετία κατά έναν τέτοιο τρόπο όπου τον βρίσκουν ελκυστικό ακόμα και νεαρά άτομα , είτε κατά ζεύγη , είτε σε μεγαλύτερες παρέες…
Χαιρόμαστε που μετατράπηκε από «νεκροταφείο» που ήταν παλιά σε «παιδική χαρά» σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας , αλλά , οι γείτονες , έχουμε και ένα παράπονο γιατί οι επισκέπτες δεν μαζεύουν τα σκουπίδια τους στους δύο κάδους , ένας κόκκινος και ένας μεγαλύτερος πράσινος.
Έτσι την επόμενη μέρα πέφτουμε πάνω στα «σκουπίδια» που αυτήν την φορά ήταν «ερωτικά» .
Οπότε πέραν από το γεγονός πως τα ξαναμαζέψαμε από το παγκάκι για να καθίσουμε (οι γείτονες) να πιούμε τον καφέ , μας έβαλαν και σε δίλλημα .
Το θέτουμε δημοσίως…
Η φωτογραφία λοιπόν , δείχνει :
1/ Η Ιουλιέτα (που άφησε το δικό της τεκμήριο) δέχτηκε τον ερωτισμό ενός Ρωμαίου εις τριπλούν ;
2/ Μια Ιουλιέτα (που , το ξαναγράφω , άφησε το δικό της τεκμήριο) δέχτηκε από κοινού τρείς (3) Ρωμαίους ;
Όποια και να είναι η απάντηση στο παραπάνω δίλλημα , που θέτει η ζηλιάρα συνομήλικη παρέα μου , ωστόσο το χαρήκαμε για δυο λόγους :
1/ πιστοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο πως ο συγκεκριμένος τόπος (που διαμορφώθηκε και με την δική μας «πλάτη») δεν είναι μόνο ελκυστικός αλλά μετατράπηκε και σε ερωτικό λημέρι .
2/ τα νεαρά άτομα γνωρίζουν και χρησιμοποιούν «μέσα αντισύλληψης» .
Υποψιάζομαι πως και σήμερα όλοι θα έχουμε μια πολύ όμορφη μέρα σαν αυτές που δημιουργεί ο Φλεβάρης όταν φλεβίζει , εκτός από αυτούς που τους έτυχε ένα… Συνέδριο που σαν αυτό δεν υπήρξε προηγούμενο .