Πώς θα κάνεις μπούκλες χωρίς θερμικά εργαλεία

Πώς θα σχηματίσεις τις ωραιότερες μπούκλες χωρίς θερμότητα και χωρίς εργαλεία styling: διάβασε τις οδηγίες μας και δες πώς θα πετύχεις το απίστευτο κόλπο των influencers με μια κορδέλα ή με ζώνη από μπουρνούζι

Οι influencers έχουν την απάντηση.

Όταν τα social media μας έφεραν μπροστά σε σε ένα εξαιρετικά εύκολο hair styling τρικ, δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα. Το viral κόλπο που σου δείχνει πώς θα κάνεις μπούκλες, δεν περιλαμβάνει καθόλου θερμότητα και κανένα εργαλείο styling όπως είναι τα σίδερα και οι μασιές.

Στην πραγματικότητα, όχι μόνο δεν περιλαμβάνει καθόλου θερμότητα αλλά θα αποτρέψει και το φριζάρισμα στα μαλλιά σου, καθώς μπορείς άνετα να κοιμηθείς με αυτό και να ξυπνήσεις με άψογο μαλλί.

Σύμφωνα με πασίγνωστους κομμωτές όπως η Justine Marjan και η επιχειρηματίας/influencer Negin Mirsalehi, οι μπούκλες χωρίς εργαλεία και χωρίς θερμότητα είναι πράγματι πολύ εύκολες. Το ιδιοφυές αυτό τέχνασμα – το οποίο δοκιμάσαμε προσωπικά – χρησιμοποιεί τα πάντα, από κάλτσες έως ζώνες από μπουρνούζια.

Πώς να το κάνετε; Απλώς πλέξτε τα φρεσκολουσμένα μαλλιά σας γύρω από το προτιμώμενο βοηθητικό “εργαλείο” σας και αφήστε τα για μερικές ώρες ή ακόμη και μια νύχτα μέχρι να στεγνώσουν καλά. Στη συνέχεια ξετυλίξτε τα μαλλιά σας, et voilà, ατημέλητες μπούκλες. Ακόμα κι αν ακούγεται ανόητο, το κόλπο λειτουργεί πραγματικά – καθιστώντας το ένα τέχνασμα που θα αλλάξει για πολλές από εμάς την ρουτίνα του styling των μαλλιών μας.

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, ψέκασε ένα λάδι ενυδάτωσης -το δικό μας αγαπημένο είναι το Hairdresser’s Invisible Oil– και μικρή ποσότητα λακ για να κρατήσουν ακόμη περισσότερο. Δες τα βίντεο παρακάτω και θα διαπιστώσεις ότι πραγματικά είναι τόσο εύκολο, που θα το κάνεις σήμερα κιόλας. Μη σου πω, μόλις διαβάσεις αυτό το άρθρο.

Μην ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη ομορφιά και μόδα!