Πώς να τοποθετήσετε στοιχήματα στο MMA

Το MMA είναι ένα από τα πιο υποκειμενικά πράγματα στον χώρο του στοιχήματος. Το να μάθετε να στοιχηματίζετε στο MMA, με άλλα λόγια, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Λόγω του μειωμένου αριθμού αγώνων, έχουμε μικρό αριθμό δειγμάτων για να μπορούμε να κρίνουμε τις ικανότητες ενός μαχητή, το στοίχημα συνήθως ξεκινά με τεράστια λάθη που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο αιχμηρός παίκτης. Για να βρούμε λάθη στις τιμές πρέπει οι ίδιοι να συλλέξουμε σημαντικές πληροφορίες πριν τοποθετήσουμε στοιχήματα στη Bet20.

Σύγκριση μαχητών

Αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της κρίσης του πώς θα γίνει ένας αγώνας, οπότε αν θέλετε τα στοιχήματά σας στο ΜΜΑ να έχουν θετικά αποτελέσματα, διαβάστε παρακάτω. Είναι απαραίτητο να προσέχουμε το στυλ μάχης του κάθε αθλητή και πόσο καλή είναι η απόδοσή του έναντι του αγωνιστικού στυλ του αντιπάλου. Για παράδειγμα, βλέπουμε συχνά μαχητές να πετυχαίνουν εντυπωσιακές νίκες νοκ-άουτ, αλλά όταν αντιμετωπίζουν έναν επιτυχημένο αντίπαλο, συμβαίνει να μην έχουν τις ικανότητες για να αποφύγουν τον έλεγχο ή ακόμα και την ήττα από έναν ανώτερο.

Τούτου λεχθέντος, ο πιο επιδέξιος έχει πάντα ένα πλεονέκτημα. Αυτός ή αυτή μπορεί να αποφασίσει πώς θα εξελιχθεί η αντιπαράθεση. Εάν ο μαχητής θέλει να πάρει τον αγώνα στο έδαφος, αυτό σίγουρα θα συμβεί. Με αυτή τη γνώση, ο μαχητής μπορεί να αναλάβει τον έλεγχο της επίθεσης και να αποφασίσει το στυλ της αντιπαράθεσης.

Η παρακολούθηση προηγούμενων αγώνων, στους οποίους ο μαχητής που σας ενδιαφέρει αντιμετωπίζει άλλους του ίδιου στυλ με τον μελλοντικό αντίπαλο, μπορεί να είναι επωφελής για την αξιολόγηση και την προβολή της πορείας της μελλοντικής αντιπαράθεσης. Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε ένα μονοπάτι προς τη νίκη για έναν μαχητή πριν ποντάρετε σε αυτόν.

Για μαχητές με μικρή προηγούμενη εμπειρία, είναι απαραίτητο να δούμε το ιστορικό πριν από το MMA: ο μαχητής μπορεί να έχει εμπειρία σε άλλους τομείς (στο εξωτερικό, είναι σύνηθες να συμμετέχει σε τουρνουά από πανεπιστήμια, για παράδειγμα). Για παράδειγμα, αν ο μαχητής ήταν κάποτε επαγγελματίας kickboxer, τότε μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι αρχικά θα τείνει να πάει στην επίθεση.

Εκπαίδευση

Ένα γενικά υποτιμημένο μέρος του MMA είναι η εκπαίδευση μαχητών. Είναι σύνηθες να τους βλέπεις να μετακομίζουν σε νέα γυμναστήρια για να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες τους και στις στρατηγικές μάχης. Εάν ένας μαχητής επιδείξει μια συγκεκριμένη έμφυτη ποιότητα αλλά χάσει έναν αγώνα λόγω απειθαρχίας, τότε η μετάβαση σε ένα νέο, πιο οργανωμένο γυμναστήριο (όπως το Jackson MMA) θα μπορούσε να οδηγήσει σε καλύτερο σχεδιασμό στο μέλλον – θα μπορούσε να εκτιμηθεί κάτω από την πραγματική του αξία λόγω αυτό, αλλά όσοι είναι ενημερωμένοι για τις συνθήκες προπόνησης σίγουρα θα το γνωρίζουν.

Αγνοώντας την ιστορία

Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν κακή συμβουλή, αλλά το να ληφθούν υπόψη τα ιστορικά αποτελέσματα δεν είναι τόσο σημαντικό. Σε αντίθεση με την πυγμαχία, οι περισσότεροι νεαροί μαχητές του MMA δεν προστατεύονται από εύκολους αγώνες μέχρι να δημιουργήσουν ένα συγκεκριμένο ευνοϊκό ρεκόρ διαδρομής. Ο Carlos Condit, για παράδειγμα, ένας από τους πιο σημαντικούς μαχητές, είχε ήδη συγκεντρώσει 4 ήττες πριν ενταχθεί στο UFC – σήμερα θα ήταν το φαβορί ενάντια σε οποιοδήποτε welterweight. Ακόμα και ο καλύτερος μαχητής στον κόσμο, ο Άντερσον Σίλβα, έχει ήδη χάσει 4 αγώνες.

Υπάρχουν αρκετοί άλλοι παράγοντες που πρέπει να λάβουμε υπόψη όταν στοιχηματίζουμε στο ΜΜΑ, αλλά σίγουρα τίποτα δεν αντικαθιστά την παρακολούθηση προηγούμενων αγώνων και την εκμάθηση της απόδοσης κάθε στυλ όταν συγκρούονται. Η αγορά των αγώνων ΜΜΑ είναι ακόμα νέα και οι στοιχηματιστές κάνουν πολλά λάθη, οπότε με λίγη έρευνα ακόμα και ένας περιστασιακός παίκτης μπορεί να βρει κάποια πλεονεκτήματα. Όπως πάντα, η εύρεση των καλύτερων αποδόσεων για τους επιλεγμένους μας (είτε μαχητής, ομάδα κ.λπ.) είναι τόσο σημαντική όσο και η ίδια η επιλογή όσο και σε ποιον θα στοιχηματίσουμε. Είναι μια συμβουλή, επομένως, να συγκρίνετε πάντα όλες τις αποδόσεις σε όλα τα διαθέσιμα bookmakers πριν αναλάβετε το ρίσκο.