Πώς μπορώ να νιώθω καλύτερα για το εύσωμο σώμα μου κατά την εγκυμοσύνη;

Πολλές εύσωμες γυναίκες έχουν εκπαιδευτεί να μισούν το σώμα τους. Αντί να παλεύετε με το σχήμα και το μέγεθός σας τώρα, αποδεχτείτε ότι το σώμα σας θα αλλάζει και θα μεγαλώνει – συμβαίνει σε κάθε έγκυο!  Αγκαλιάστε το! Αν έχετε μισήσει το σώμα σας στο παρελθόν, τώρα είναι η ώρα να συγχωρήσετε τις ατέλειές σας και να θαυμάσετε την υπέροχη δουλειά που κάνει.

Το σώμα σας ενώ είστε έγκυος συν το μέγεθος σας κάνει ένα καταπληκτικό πράγμα: Κατασκευάζει ένα ολόκληρο άτομο. Αντί να επιθυμείτε το σώμα σας να είναι διαφορετικό από τον τρόπο που είναι, επιλέξτε να το αγαπήσετε και να το τιμήσετε. Για όλη τη σκληρή δουλειά του, θα μπορούσατε να δείξετε κάποιο σεβασμό!

Το σώμα σας είναι αξιοθαύμαστο. Όποια και αν είναι τα προβλήματα που είχατε στο παρελθόν με το βάρος σας, το σώμα σας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να τα προσπεράσει και να μείνει υγιές για να μεγαλώσει σωστά το μωρό μέσα σας.

Πριν μάθετε οτιδήποτε για την εγκυμοσύνη και τον τοκετό, το σώμα σας γνώριζε ήδη. Ακούστε το, αισθανθείτε τι κάνει και εκτιμήστε το σχεδιασμό του.

Καθώς η εγκυμοσύνη σας εξελίσσεται, θα βρείτε διαφορετικά πράγματα να αγαπάτε καθώς αλλάζει το σχήμα σας. Κοιτάξτε στον καθρέφτη και κάντε μια λίστα με όλα τα πράγματα που σας αρέσουν στο σώμα σας, όπως το υπέροχο δέρμα, τα όμορφα μαλλιά, τα μεγάλα στήθη, τα σέξι πόδια ή τις χαριτωμένες πατούσες σας.

Σημειώστε αυτά τα θετικά χαρακτηριστικά και επικεντρωθείτε σε αυτά όταν ντύνεστε. Και καθώς η κοιλιά σας μεγαλώνει, θεωρήστε το σημάδι υπερηφάνειας – το υπέροχο σημάδι της επικείμενης μητρότητας

Επιμέλεια κειμένου για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

πηγή :http://babyradio.gr/goneis/pos-boro-na-niotho-kalitera-gia-efsomo-soma-mou-kata-tin-egkimosini/