Πορτοκαλόπιτα survivor της Βασούλας

Πορτοκαλόπιτα survivor της Βασούλας νηστίσιμη , μια εικόνα χίλιες λέξεις. Δεν Θέλει καν μίξερ…

Σημ.: Η κούπα μου είναι 200 ml και τo πυρέξ μου είναι 30χ20. Σόδα βάζετε όποια μάρκα θέλετε, εγώ έβαλα λουξ γιατί  μου αρέσει. Να είναι 330 ml  όσο το κουτάκι αναψυκτικού ή τα μπουκαλάκια της λουξ

Υλικά :

κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
κούπα σιμιγδάλι ψηλό
κούπες ζάχαρη
1 1/2 κούπα καλαμποκέλαιο
κούπα καρύδα τριμμένη
κούπα χιμώ πορτοκάλι
φακελάκι μπεικιν

ξύσμα από 2 πορτοκάλια
βανίλια καψουλακι
σόδα λουξ

Εκτέλεση :

Τα ανακατεύεται όλα μαζί με τον αυγοδαρτη σας.
Λαδώνεται και αλευρώνεται το ταψί σας.

Σε προθερμασμένο φούρνο, ψήνεται σε αντίσταση και στην προτελευταία σχάρα
στους 180 βαθμούς για 50-55 λεπτά.

Αφήνεται να κρυώσει και κόβεται κομμάτια πασπαλίζεται με καρύδια τριμμένα.
Απλά συγκλονιστική.

Βασούλα για μία ακόμα φορά σ’ ευχαριστώ πολύ…

https://www.facebook.com/vasiascrazykitchen/photos/pcb.1992726327633246/1992723887633490/?type=3&theater

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).