Πλήθος κόσμου στην κεντρική ομιλία του Νίκου Τσιλιμίγκα στα Τρίκαλα

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Νίκου Τσιλιμίγκα στο Φρούριο στα Τρίκαλα. Ο επικεφαλής του συνδυασμού  «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας» πλαισιωμένος από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, μίλησε για την ανάγκη προοδευτικής αλλαγής στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, παρουσιάζοντας στην συνέχεια το όραμά του, τις θέσεις και τις προτάσεις του συνδυασμού του. «Σ’ αυτή την κοινωνική πρόσκληση δεν υπάρχουν κομματικές γραμμές, διακρίσεις και οριοθετήσεις. Πρόκειται για την πιο ανοιχτή και καθολική πρόσκληση προς το σύνολο των πολιτών που συμμερίζονται τους προβληματισμούς και τις θέσεις μας», υπογράμμισε ο κ. Τσιλιμίγκας.

Αναφερόμενος στην παρούσα περιφερειακή Αρχή υποστήριξε ότι δύο τετραετίες είναι αρκετός χρόνος για να ολοκληρώσει κανείς το έργο για το οποίο ψηφίστηκε και ότι, η Περιφέρεια Θεσσαλίας χρειάζεται ανανέωση με κάτι καινούργιο και αχρωμάτιστο πολιτικά.

Ο κ. Τσιλιμίγκας κάλεσε όλους τους επικεφαλής των παρατάξεών τους, μαζί να συνεργαστούν για τη θετική προοπτική της Θεσσαλίας, γιατί όπως εξήγησε είναι καθήκον και χρέος μας, στους γονείς μας, στους παππούδες μας και στη νέα γενιά των παιδιών μας, που αποτελεί την “πυρηνική ενέργεια” του Ελληνικού Έθνους, όπου και αν βρίσκεται και αναπνέει.