Πλασιέ συμφερόντων η Κυβέρνηση της Ν.Δ-Τελικά η κρίση για κάποιους είναι ευκαιρία

Με fast track διαδικασίες η κυβέρνηση της ΝΔ εισάγει προς ψήφιση στη Βουλή ένα περιβαλλοκτόνο νομοσχέδιο το οποίο πέρα από το ότι καταστρατηγεί πληθώρα κοινοτικών οδηγιών και κανονισμών, βρίθει και από φωτογραφικές διατάξεις που εξυπηρετούν ημετέρους. Με τον ψευδεπίγραφο τίτλο του δήθεν εκσυγχρονισμού, επιχειρείται ένα οικολογικό έγκλημα το οποίο αγνοεί τις σοβαρές ενστάσεις όλων των περιβαντολλογικών οργανώσεων, αντιμετωπίζοντας το περιβάλλον ως εμπόδιο για τα σχέδια των νεοφιλελεύθερων πολιτικών και των ΄΄κολλητών΄΄ της ΝΔ.

Μεταξύ άλλων:

 

 

Με λίγα λόγια, η Κυβέρνηση της ΝΔ εν μέσω πανδημίας και με το Κοινοβούλιο σε “καραντίνα”, φέρνει προς ψήφιση ενα νομοσχέδιο οδωστρωτήρα, με το οποίο θέτει σε κίνδυνο τα στρατηγικά πλεονεκτήματα και το φυσικό κάλλος του νομού, τορπιλίζει την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου, απειλεί τη βιωσιμότητα περιοχών, όπως αυτή του Ασπροποτάμου, και έν τέλει, υπονομεύει  την αειφορία και την πρωτογενή παραγωγή.

Την ίδια στγμή, βέβαια, η ΝΔ δεν ξεχνάει να βολέψει ΄΄τα δικά της παιδιά΄΄. Πιστή στις αντικοινοβουλευτικές της διαδικασίες, με τροπολογία της τελευταίας στιγμής, δίνεται μισθός 8.314 ευρώ στα στελέχη της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρίας Υδρογοναθράκων, υπενθυμίζοντας μας με τον πιο προκλητικό τρόπο τις πραγματικές της προτεραιότητες για την κοινωνία και την οικονομία.

Άραγε, οι βουλευτές της ΝΔ του Νομού  έχουν να πουν κάτι για όλα αυτά ή θα ακολουθήσουν την προσφιλή τους τακτική και θα τηρήσουν ΄΄σιγή ασυρμάτου΄΄?

Οι θεσμικοί φορείς του Νομού  θα τιμήσουν την εντολή που έλαβαν από το λαό των Τρικάλων και θα πάρουν επιτέλους θέση για αυτά που συμβαίνουν?

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι ο Σύριζα δεν πρόκειται να σιωπήσει και μαζί με την κοινωνία θα σταθεί εμπόδιο στα καταστροφικά κυβερνητικά σχέδια.

 Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ