Πλακόπιτα

ΠΛΑΚΟΠΙΤΑ…

 

Απλα τέλεια…
Εύκολο, γίνεται, στο τσακ μπαμ…
Οτι πρέπει για το κρασάκι μας…

Υλικά για 4 άτομα :

4 φέτες τυρί ( έβαλα αγελαδινό ΠΟΠ Τυρνάβου επειδή γίνεται πιο λιωμένο)
4 φύλλα έτοιμα ή δύο φύλλα που θα ανοίξετε εσείς
λάδι για το τηγάνισμα
σουσάμι
παπαρουνόσπορο
μέλι

Εκτέλεση :

Πέερνουμε το έτοιμο φύλλο το κόβουμε σε δύο λωρίδες , βάζουμε λάδι στην μία, και βάζουμε την άλλη απο πάνω.
Λαδώνουμε με ενα πινέλο, βάζουμε την φέτα το τυρι μας επάνω, διπλώνουμε τις άκρες προς το κέντρο, και τυλίγουμε την φέτα μας.
Το χωριάτικο φύλλο το κόβουμε στην μέση, βάζουμε το μισό μόνο για να μην γινει πολύ χοντρό . Το τυλίγουμε με τον ίδιο τρόπο που κάναμε και στο έτοιμο φύλλο.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Παναγιώτα Μακρή, τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ Cooking Tips’ Παναγιωτα Μακρη  : ttps://www.facebook.com/Cooking-Tips-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B7-401556470038863/).