TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Πίτσα σε μακρόστενη φόρμα κέικ

Μαρ 6, 2020
in Μαγειρική
Πίτσα σε μακρόστενη φόρμα κέικ
Share on FacebookShare on Twitter
Πάντως δεν υπάρχει κομμάτι που να μην έχει υλικά πάνω κάτω , που να μην είναι βαμβάκι που και την επομένη θα είναι ζουμερή και μαλάκια ακόμη και κρύα.

Σάλτσα :
2 κουτ. σουπας λαδι
1 κουτ. πελτέ
γλυκάνισο 
3 κουτ. σούπας τριμμ. ντομάτα
1 κουτ. κοφτό ζάχαρη
αλάτι
πιπέρι
κανέλα 
ρίγανη
δυόσμο 
Εκτέλεση για την σάλτσα:
Βάζουμε το λάδι σε μπρίκι μεγάλο μαζί με τον πελτέ, την ντομάτα και μετά όλα τα άλλα να βράσουν δυο λεπτά.  Αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Υλικά για την ζύμη:
 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 γρ. νερό χλιαρό
30 γρ. ζάχαρη
15 γρ. αλάτι
30 γρ. γάλα
10 γρ. ηλιέλαιο
1 ξηρή μάγια ή 25 γρ. νωπή μάγια
Εκτέλεση :
Σε ένα μπολ το νερό την μάγια, το γάλα, την μαργαρίνη, το λάδι, την ζάχαρη και το 1/3 του αλευρού , ανακατεύουμε και αφήνουμε 15-20 λεπτά να κάνει φυσαλίδες.  Προσθέτουμε το αλεύρι όλο και το αλάτι, ζυμώνουμε καλά και αφήνουμε 30 λεπτά να ξεκουραστεί. Ανοίγουμε πάνω στον καλά αλευρωμένο πάγκο της κουζίνας μας ένα παραλληλόγραμμο φύλλο πάχους 3 χιλιοστά περίπου , βάζουμε σάλτσα και ότι άλλα υλικά θέλουμε.  Εγώ έβαλα κομμένα σε μικρά κομμάτια ζαμπον, μπέικον , πιπέρια σε ροδέλες , μανιτάρια και τυρί γκούντα . Έκοψα σε κομμάτια τετράγωνα και με μία αλευρωμένη σπάτουλα τα μετέφερα στην φόρμα το ένα πάνω στο άλλο όπως την είχα στηρίξει όρθια …άφησα 30 λεπτά να πάρει η ζύμη και την έψησα σκεπασμένη στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά και 10 λεπτά ξεσκέπαστη .

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε ο φίλος μας George Chatzigiatroudakis.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Πανεύκολα κουλούρια χωρίς ζύμωμα
Μαγειρική

Πανεύκολα κουλούρια χωρίς ζύμωμα

Απρ 28, 2025
Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)
Μαγειρική

Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)

Απρ 27, 2025
Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης
Μαγειρική

Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης

Απρ 26, 2025
Μυζηθρόπιτες
Μαγειρική

Μυζηθρόπιτες

Απρ 25, 2025
Αλμυρά μπισκοτάκια
Μαγειρική

Αλμυρά μπισκοτάκια

Απρ 24, 2025
Μηλόπιτα στο τηγάνι
Μαγειρική

Μηλόπιτα στο τηγάνι

Απρ 24, 2025
Next Post
Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο Θανάσης Λιούτας

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο Θανάσης Λιούτας

Οι  ΣΥΝΕΚ για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας

Οι ΣΥΝΕΚ για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας

Εκοιμήθη ο προστάτης των φυλακισμένων πατήρ Γερβάσιος Ραπτόπουλος

Εκοιμήθη ο προστάτης των φυλακισμένων πατήρ Γερβάσιος Ραπτόπουλος

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd