Πίτα με ροδάκινα

Πίτα με ροδάκινα…

Υλικά:

1 κομπόστα ροδάκινα
80 γραμμάρια ζάχαρη καστανή
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ. σόδα
3 βανίλιες
4 αυγά
125 γραμμάρια αλεύρι μαλακό
2 κ.σ. κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:

Στραγγίζω τα ροδάκινα καλά, τα κόβω φέτες και τα στρώνω  στο ταψάκι.

Χτυπάω τα αυγά να αφρατεψουν με σύρμα και προσθέτω όλα τα υλικά μαζί.  Χτυπάω μέχρι να ενσωματωθούν.

Αδειάζω πάνω από τα ροδάκινα και ψήνω για 20 -25 λεπτά στους 170 βαθμούς.

Σημείωση :
Εγώ χρησιμοποίησα το ταψάκι που κάνω παντεσπάνι 10 νούμερο

Μπορείτε να βάλετε φρέσκα ροδάκινα και να καλύψετε τον πάτο .

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαρία Καρανικόλα.