Πιπεριές κέρατο τηγανίτες

Πιπεριές κέρατο τηγανίτες…

Υλικά
Πιπεριές κέρατο
Μία σκελίδα σκόρδο
Μία κουταλιά της σούπας μαϊντανό
Ξύδι αλάτι ελαιόλαδο
Ρίγανη
Εκτέλεση
Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τις πιπεριές.  Βάζουμε λίγο αραβοσιτέλαιο στο τηγάνι και τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά από όλες τις πλευρές μέχρι να μαλακώσουν και να κάνουμε ωραίο χρώμα.  Τις βάζουμε στο πιάτο, τρίβουμε μία σκελίδα σκόρδο στον τρίφτη, ρίχνουμε ξύδι, ελαιόλαδο, αλάτι και τη ρίγανη. Ανακατεύουμε και είναι έτοιμες.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.